globalmoto_kveten




Z aut na skútry? Ano, připravte se!

Kapitoly článku

Peugeot

CityStar 125

Stejně jako automobily z produkce francouzské značky mají i skútry Peugeot svůj nezaměnitelný design. Konkrétně model CityStar si na líbivém vzhledu hodně zakládá a lhostejný rozhodně není ani k pohodlí posádky. S velkým úložným prostorem pod sedlem se hodí i k delším cestám.

Geopolis 125

Francouzský šarm ze štíhlého Geopolise přímo září. Ladnost křivek je ale pouze jednou stranou mince - tahle městská štika zaujme i kultivovaným chodem motoru a solidním podvozkem na velkých čtrnáctipalcových kolech.  

Satelis 125

Do maxiskútrů se motory o objemu 125 ccm začaly montovat s jasným cílem - zpřístupnit veškerý luxus i těm, kdo nevlastní řidičák na velkou motorku. Jedním z příkladů takového klonování je i Satelis 125, který nabízí všechno co jeho větší bráchové, s výjimkou výkonu. I s patnáctikoňovým motorem se ale dá svižně proplout městem a vyrazit daleko za jeho hranice.

Tweet 125

Letošní novinka rozšiřuje portfolio francouzské značky o model na šestnáctipalcových kolech. Stejně jako u konkurence, i tady jsou jízdní vlastnosti nadřazeny designu, který je jednoduchý a účelný. Tweet zaujme kromě jízdních vlastností také sympatickou cenovkou.

Vivacity 125

Malý ale šikovný skútr se protáhne každou skulinou mezi nahuštěnými automobily, a navíc jej díky specifickému designu nikdo nepřehlédne. Rozměry sedla i celého skútru přilíš nepřejí jízdě se spolujezdcem, na krátký odvoz stačí. Netradičně řešené je umístění odkládací schránky.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (28x):



TOPlist