husqvarna_svartpilen_801_2




Chrom v malém i velkém množství. Triumph nabídne 10 modelů ve speciální edici

Ach ty speciální edice od Triumphu… Britská značka si ověřila, že jí právě tohle skvěle funguje, a tak pro rok 2023 přichází s další řadou. Tentokráte se jmenuje Chrome Edition a bude se týkat rovné desítky klasicky střižených modelů. Hlavní znak? Jasně, nesmrtelný chrom!

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Triumph občas mluví i o limitované edici, nicméně tady jde o omezení dané časem, nikoli počtem. Dá se říci, že Chrome Edition, která bude v nabídce pouze jeden rok, navazuje na letošní Gold Edition, která byla spojena s většinou modelů řady Bonneville, a edici 221 svalnatých Rocketů 3. Jediným rozdílem proti standardním provedením jednotlivých modelů budou barvy, nečekejte žádné doplňky navíc. I tak to ale bude určitě poměrně nedostatkové zboží, neboť příplatky za Chrome Edition by měly být podobně jako za „zlaťáky“, letos činily cca 18-22 tisíc korun, a za ty peníze dostanete opravdu hodně slušivé provedení. Všechny modely mají blatníky a další hardware v lesklém černém provedení a k tomu menší či větší množství chromu na nádrži.

U devítistovek člověk musí trochu hledat, ale větší dvanáctistovky už jej vystavují pěkně na odiv a maximum předvádí Thruxton RS Chrome Edition, který má bandasku celou lesklou. Taky z něj cítíte ty kafáče 60. let? Prostě chrom je chrom, tomu se žádná černá matovka nemůže rovnat. A více než 100 slov zařídí fotografie, tak se pojďte pokochat jednotlivými kousky.

Rocket 3 R Chrome Edition

Rocket 3 GT Chrome Edition

 

Bonneville T120 Chrome Edition

 

Bonneville Bobber Chrome Edition

 

Scrambler 1200 XE Chrome Edition

 

Bonneville Speedmaster Chrome Edition

 

Thruxton RS Chrome Edition

Bonneville T100 Chrome Edition

​ 

Speed Twin 900 Chrome Edition

Scrambler 900 Chrome Edition

 

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist