globalmoto_duben_nolan




Český Triumph online představuje nové Tigery 900

Původně mělo jít o klasické oficiální představení u jednotlivých dealerů tak, jako to byl třeba v případě Rocketa 3. Situace je teď bohužel taková, jaká je, přesto se oficiálního představení můžete zúčastnit. Triumph Česká Republika ho bude živě vysílat na svých facebookových stránkách a můžete ho sledovat i prostřednictvím našeho serveru.

Českému importérovi se podařilo včas zajistit letošní nové devítistovkové Tigery pro všechna svá dealerství, což se třeba nepovedlo ani v sousedních větších státech. Díky tomu si je můžete detailně prohlédnout při oficiálním online představení, kdy budou zástupci značky popisovat jednotlivé funkce motorek. Bude se mluvit o motoru, podovozku, ale třeba také o TFT displeji, jeho funkcích a různých nastavení motorky. Pokud máte na britskou šelmu zálusk a video vás třeba definitivně rozhoupe, můžeme vás uklidnit. Další stroje mají z Anglie dorazit během dalších týdnů.

Video z představení

 
 

Veškeré potřebné informace včetně živého přenosu, který startuje ve 13:00 najdete zde: Oficiální představení Triumph Tiger 900

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz



TOPlist