yamaha_demo_tour




Černočerný Triumph Rocket 3 R a Rocket 3 GT Black v limitovaném počtu po 1000 kusech

Britský výrobce během posledních let začal mimo jiné sázet na speciální limitované edice. Nový Rocket 3 už má dokonce jednu za sebou, verzce TFC vyrobená v počtu 750 kusů předcházela sériové výrobě. Teď ji následuje podobná, o něco dostupnější edice v kompletně černém hávu.

Kapitoly článku

Dostupnější je novinka hlavně ze dvou důvodů. Zaprvé se celkem vyrobí 2000 motorek, jedna tisícovka je vyhrazená pro Rocket 3 R, druhá pro Rocket 3 GT. Zadruhé je to cena. Rozdíl 4000 liber oproti TFC respektive 3300 u GT, v obou případech každopádně přes 100 000 ušetřených českých korun, to je už celkem dost. Přitom oproti standardní verzi si člověk připlatí jenom tisícovku. Samozřejmě v ostrovní měně.

No, a co tedy zákazník za svůj příplatek obdrží navíc? Přední karbonový blatník, jiná frézovaná zrcátka a certifikát autenticity navázaný na VIN stroje. A to je vše, protože černá barva není nic navíc, to je prostě jiná barva. Zato jí ale člověk dostane hodně, skoro by se dalo říct, že už jí víc ani dostat nemůže. To platí hlavně pro roadster R v kompletně matném hávu, kde se akorát rozlišuje, jestli je černá matná nebo lesklá. Cestovně pojaté GT jde na temnotu trochu rafinovaněji, na jeho nádrži najdete čedo-černou trikoloru, přes kterou je nalepené stříbrné trojrozměrné logo Triumph. Dál už je to stejně temná písnička jako u roadstera. Tak co, šli byste „all black“ provedení, nebo radši klasiku?

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autor článku obdržel prémii 15 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
VB79 přispěl 5 Kč
todik77 přispěl 5 Kč
Petrpospa přispěl 5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz



TOPlist