yamaha_demo_tour




Sekce Bazar v aplikaci Motorkáři.cz

Stáhněte si novou aplikaci pro operační systém Android a vyzkoušejte novou sekci Bazar, která umožňuje rychlé vložení vašeho inzerátu nebo nastavení hlídacího očka.

V sekci Bazar je možné prohlížet všechny inzeráty, které jsou zveřejněny na webu. Stejně jako v sekci Články jsou i zde v horní části 4 záložky (motocykly, díly, doplňky a výbava), mezi kterými se můžete posouvat prstem vpravo. Inzeráty je možné samozřejmě filtrovat nebo vyhledávat kliknutím na ikonku lupy nahoře.

Detail a odpovědi

Po kliknutí na inzerát zobrazíte jeho detail, čísla u fotografie značí jejich celkový počet a posouvat se můžete opět prstem vpravo. Kliknutím na modrou ikonku "zprávy" můžete rychle reagovat na vložené inzeráty a zaslat tak majiteli inzerátu odpověď na email. Díky propojení aplikace s webem, dostane majitel vaši odpověď i do svých soukromých zpráv na webu.

Vložení inzerátu

Aplikace umožňuje vkládat nové inzeráty přímo z vašeho mobilního telefonu kliknutím na plusko v dolní části - jen je třeba být ve správné záložce do které chcete inzerát přidat. Pro vložení inzerátu se prosím v aplikaci, stejně jako na webu, přihlašte kliknutím v levém menu a můžete  motocykl nebo díl, který prodáváte vyfotit a vložit ihned do bazaru.

Hlídací očko

Nově přidané inzeráty můžete sledovat pomocí hlídacího očka, pokud budete přihlášen do svého účtu. Očko funguje pro sekci motocykly a je možné zadat libovolné množství motorek nebo skútrů, které chcete hlídat. Při vkládání nového hlídání se vybírá ze 3 polí - značka, model a ročník. Povinné je pole značky a dále ho lze kombinovat s ročníkem a modelem. Takže můžete sledovat inzeráty jen konkrétní značky nebo navíc i modelu a následně i ročníku.

Pokud je vložen nový inzerát, tak bezprostředně po vložení je odeslána notifikace do horní lišty vašeho telefonu s přímým přechodem na inzerát. Tam již můžete na inzerát reagovat zprávou nebo kliknutím na ikonku telefonu v detailu inzerátu, kdy dojde k automatickému vyvolání čísla bez nutnosti jeho kopírování.

Soukromé zprávy

V této aktulizaci bylo zavedeno posílání přijatých soukromých zpráv do notifikační lišty s možností přečtení celé zprávy a přímé odpovědi. Soukromé zprávy budou ještě zapracovány v samostatné sekci v některé z dalších aktualizací. Budeme rádi, když nás upozorníte na chyby a případné pády aplikace popíšete na e-mail nebo je nahlásíte přímo v aplikaci.

Stáhnout pro Android

Novou aplikaci pro operační systém Android je možné zdarma stáhnout na této stránce.

Stáhnout pro iPhone

Novou aplikaci pro operační systém iOS je možné zdarma stáhnout na této stránce.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (9x):



TOPlist