yamaha_demo_tour




Raceczech nabízí: Na skok do Španělska a zpět

Všude teď jen samý zákazy a nařízení, a proto utíkáme do Země krále Miroslava zpívat! Vlastně jezdit! Na týden vám odvezeme a pak zase přivezeme vaší motorku včetně veškeré bagáže a vybavení, vy pohodlně přiletíte se Swiss Air a budete si týden užívat katalánských silnic v sedle vašeho motocyklu.

Raceczech má aktuálně ještě 7 volných míst pro transport vaší motorky v kamionu Praha – Valencie – Praha.

Nakládá se v Praze tento víkend 13.-14. března. Motorky budou k dispozici ve Španělsku (Circuito Ricardo Tormo) od soboty 20.3. Zpět se nakládá tamtéž 26.3. nebo 28.3. a motorky budou zpět v Praze za další čtyři dny. Motorky i ostatní náklad jsou po celou dobu přepravy pojištěny. Cena za přepravu motorek tam i zpět je 11.500 Kč za malou motorku (např. Yamaha MT-07) a 13.500 Kč za velkou motorku (např. BMW R1250 GS). Cena transportu je včetně oblečení, helem a kufrů (letíte jen s kreditkou v kapse).

Motorky bychom tedy měli a ptáte se co s Vámi? Zaprvé se nebojte cesty do Španělska. Situace je tam v tuhle chvíli několikanásobně bezpečnější než u nás. Všechna ubytování, obchody, restaurace i služby jsou otevřené, přesto je tam jako všude několik omezení např. zavírací doba obchodů a restaurací do 20.00 resp 18.00. U nás si uděláte před nástupem do letadla PCR test na testovacím místě v místě vašeho bydlištěm a vyrazíte na letiště. (test nesmí být při vstupu na španělské území starší než 72. hodin), při přestupu v Zurichu není test vyžadován. Raceczech vás vybaví na cestu potřebnými doklady jako je faktura za přepravu motocyklu, potvrzením z autodromu ve Valencii že je plně v provozu a počítá s tím, že na místě budete skladovat váš motocykl. Letenka ve vaší ruce bude zase poukazem pro projetí přes české kontroly na hranicích okresů. Aktualizované informace o situaci v katalánsku najdete zde.

Letenka s Swiss Air s přestupem v Zurichu Vás vyjde aktuálně na cca 7000 Kč, let trvá čtyři a půl hodiny. Autodrom Ricardo Tormo je vzdálen od letiště asi 17km, stačí si vzít na letišti taxi a u motorky jste během 15 minut. Po cestě je i nemocnice kde Vám udělají PCR test pro cestu zpět, stojí 60€.

Ubytování je tradičně nejjednodušší rezervovat přes booking nebo airbnb s další covidovou lahůdkou okolo 650 Kč za osobu a den v dvoulůžkovém pokoji standartu *** a **** s BB.

Pokud jste v Katalánsku nikdy nebyli, Raceczech může doporučit výlety například podél pobřeží Costa Brava, města jako Barcelona, Tarragona nebo Girona. Možností je opravdu bezpočet, ten týden Vám na to stačit určitě nebude a uvidíte, že rádi pojedete znovu.

Jednoduchou pomůcku na plánování doporučených cest najdete zde.

Pro návrat je nutné absolvovat celkově druhé PCR ve Valencii před odletem a doma už jen třetí a poslední PCRko hned další den po přistání, abyste nemuseli zůstávat v pětidenní karanténě a je to. Suma sumárum Vás tak týden s Vaší motorkou v Katalánsku vyjde na cca 25 000 Kč plus výdaje za jídlo, které je tam zhruba stejně drahé jako u nás. Covid má spoustu nevýhod, ale i spoustu plusů, kterými jsou aktuálně zhruba poloviční náklady na ubytko nebo třeba na půjčení auta a bezesporu největším plusem jsou prázdné pláže i silnice které nemají obdobu a zřejmě nebude trvat dlouho než se opět naplní. Prostě a jednoduše kdo chce exkluzivní zážitek v téhle mizerné Covid době, má teď šanci. V Katalánsku očekávejte v tuhle dobu teploty okolo 15-20 stupňů .

Pro všechny ostatní dotazy napište Michalovi na michal@raceczech.cz

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist