globalmoto_duben_nolan




Připravte se na Motosalon: vytiskněte mapu, nainstalujte aplikaci

Už ve čtvrtek to vypukne. Ve 12:00 se otevřou brány výstaviště v Letňanech a neoficiálně začne letošní sezóna. Abyste se v tom všem mumraji snadno vyznali, připravil si vystavovatel BVV vylepšenou mobilní aplikaci, my jsme zase pro milovníky „analogu“ a jednoduchých řešení přichystali mapky s přehledem nejdůležitějších vystavovatelů.

Kapitoly článku

Oficiální aplikace BVV je k dispozici jak pro Android, tak iOS a najdete v ní veškeré potřebné informace. Začíná to už u vstupenky, její nákup totiž vyřídíte skrz aplikaci. Samozřejmostí je interaktivní mapa se stánky vystavovatelů, jejich kompletní seznam v ní najdete taky. Abyste se zorientovali v doprovodném programu, je tu jeho přehledný harmonogram, a protože se aplikace osvědčila, přináší i jednu velkou novinku. O té se nám pochlubil ředitel veletrhu Zdeněm Mlčák: „Naši aplikaci používají tisíce lidí k orientaci na výstavišti a k vyhledávání mezi vystavovateli. Funkce, kterou odpilotujeme na Motosalonu, dává ale aplikaci úplně nový rozměr. Návštěvník, který si přišel vybrat novou motorku, si vlastně neumusí odnést jediný prospekt. Všechny potřebné informace bude mít uložené ve svém mobilu.“

Jak to? Jednoduše si mobilem u vybraného stroje načtete QR kód, a v telefonu už se vám všechny potřebné údaje o vybraném modelu zobrazí. Když vás budou zajímat technická data, nebudete se muset mačkat u malé cedulky, ale načtete QRko, a můžete si je jít stranou v klidu pročíst. Navíc půjde se k načteným motorkám vrátit i po skončení veletrhu, takže budete moc srovnávat do aleluja. Díky tomuhle spárování exponátů s aplikací můžete také rovnou projevit zájem o testovací jízdu konkrétní motorky nebo čtyřkolky a posledním lákadlem k používání jsou atraktivní soutěže o ceny od předních vystavovatelů. Aplikaci stahujte v Google Play nebo App Store. Když už tam budete, nezapomeňte si stáhnout i naší aplikaci. Díky ní můžete sledovat aktuální dění na výstavě, ve sportu a číst si všechny ostatní články. Snadno díky ní můžete prodávat motorku nebo díly a samozřejmě také nakupovat. K tomu je v aplikaci takzvané hlídací očko, které hlídá přidání nových inzerátů pro vámi zvolený stroj. No a nechybí ani oblíbené fórum, seznam motoakcí, tipy na doporučené trasy, na které díky záložce Vyjížďky můžete navíc snadno sehnat parťáky. Je toho ale mnohem víc a další vylepšení připravujeme, proto to radši vyzkoušejte sami: Android, iOS.

Pokud jste naopak staromilci a všechny ty „smart“ zařízení vás otravují, nejste s nimi sžití nebo prostě jenom preferujete papír, máme pro vás jednoduché a přehledné plánky všech výstavních hal. Tady (hala-2-2019.jpghala-3-2019.jpghala-4.jpg, hala-5-2019.jpg) si je dokonce můžete stáhnout ve velkém rozlišení a vytisknout. Pro jednoduchou orientaci jsou na stáncích nejdůležitějších vystavovatelů jejich loga.

Podobně jako s plánky je to i s doprovodným programem. Čtyři dny, čtyři obrázky a čtyři soubory ke stažení a vytisknutí (doprovodny-program-ctvrtek.jpg, doprovodny-program-patek.jpg, doprovodny-program-sobota.jpg, doprovodny-programnedele.jpg).Ať už s papírem nebo s mobilem v ruce, rozhodně se nezapomeňte zastavit na našem stánku pro fotku, okouknout motorky, pokecat a třeba si poslechnout některého z našich závodníků. Těšíme se na vás!

Provozní doba pro návštěvníky

  • čtvrtek 28. 2. | 12:00 - 19:00 hod.
  • pátek 1.3. | 9:30 - 19:00 hod.
  • sobota 2.3. | 9:30 - 19:00 hod.
  • neděle 3. 3. | 9:30 - 17.00 hod.

Vstupenky můžete tradičně pořídit v internetovém předprodeji zde a vyhnout se tak případným frontám u okénka. Kromě soboty to vychází na 200 kaček, zájemci o sobotní mačkání si musejí připravit 250 korun. Zvýhodněné vstupné za 180 korun je připravené pro děti 6-15 let, studenty s potvrzením o studiu, studenty s průkazem ISIC, seniory od 60 let a držitelé průkazů ZTP nebo ZTP/P. Poslední dvě varianty vstupného jsou pro rodiny. Za 500 Kč můžou přijít 1 až 2 dospělí a 1 až 4 děti do 15 let s výjimkou soboty, kdy je to za 600 Kč.
Motocykly parkují zdarma, za auto to je jinak 150 korun, ale využít můžete i parkování u metra za 20 Kč.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 12 Kč od 4 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Dawes přispěl 3 Kč
Tanja8 přispěla 3 Kč
vopák přispěl 3 Kč
trikolka1 přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist