yamaha_demo_tour




PF 2011

Je tu opět konec roku a my v redakci serveru Motorkáři.cz bychom Vám chtěli do nového roku 2011 popřát všechno nejlepší a poděkovat za dosavadní projevenou přízeň.

Jak napovídá naše PFko, "Už 10 let v tom jedete s námi". Už 10 let se snažíme přinášet vám denně nové články, reportáže a zajímavosti ze světa jedné stopy. Po deseti letech vývoje našeho serveru je také čas na krátké bilancování. I když začátky serveru byly nelehké a registrace domény s háčky a čárky byly v roce 2001 pro někoho vyhozené peníze, přesto jsme se dál snažili jit vlastní cestou a vytvořit zde první velký portál o motocyklech. Podařilo se nám s vaší pomocí vytvořit komunitu více jak 200 000 aktivních uživatelů, kteří měsíčně navštíví naše stránky. V naší databázi je nyní přes 70 000 registrovaných motorkářů a z nich polovina má svůj motocykl také v sekci "Motorkáři".
Rok 2010 přinesl nejen spuštění nové sekce "Motokatalog", kde nyní naleznete kompletní přehled všech významných motocyklových značek a jejich modelů s výpisem všech článků, technických údajů, manuálů, diskusí, včetně průměrného hodnocení od uživatelů. Přinesl také personální změny v naší redakci: dva nové redaktory, Petra Podušku a Honzu Krajíčka, a inzertního manažera Tomáše Jaroše.
Veškeré naše snažení by bylo zbytečné, kdyby nebylo VÁS - čtenářů. V první řadě bychom tedy rádi poděkovali všem návštěvníkům a uživatelům serveru Motorkáři.cz, kteří nás v roce 2010 pravidelně navštěvovali. Budeme se snažit, abyste u nás vždy nalezli aktuální, zajímavé a užitečné informace z motocyklového světa.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (100x):



TOPlist