globalmoto_duben_nolan




Okruhové dny 2008 - aktualizace

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
LukeDucati (0) napsal 25.05.2008 v 22:30

Ahoj, můžu se zeptat - nevíte někdo jestli na Ducati Day má přístup veřejnost popř. kolik je vstupné? Díky za odpověď

AVaTaR-- (-1) napsal 22.05.2008 v 20:56

to blackrace: Správný dotaz. V případě Yamahy jsem to nepochopil právě...vůbc netuším pro koho to je. Pro současné majitele ne, pro veřejnost také ne...tak snad pro kamarády a známé nějakých delerů, ale jen některých, kde jim jejich Yamahy dala do obchdou firma Yamaha Motor Czech. Ke všem ostatním kde jim Yamahy do obchodu dalo jiné zastoupení, tak ani nechoďte. Jenom nechápu, proč má zákazník být penalizován za evidentně interní problematiku továrny Yamaha, která dodává své výrobky svým zastoupením v regionech a potom je dodává i "tajně" dalším prodejcům, kteří už jsou označeni jako "šedí"? Jak já jako zákazník mám tento jejich problém identifikovat.., jak to mám poznat jestli je ta Yamaha správná a nebo "šedá", proč bych to měl vůbec řešit? Jednou je to výrobek a jako zákazník jdu tam kde mi tentýž výrobek dají za nejlepších podmínek.

Fatální chybou je, že okruhové dny nepořádá továrna Yamaha, ale firma Yamaha Motor Czech (YMCZ). Pak je logické že si akci pořádá pouze pro své klienty, co mají motocykly koupené od nich. V konečném důsledku to ale velmi poškozuje samotného výrobce, protože mu de facto firma YMCZ dělá antireklamu. Akce kterou pořádají zneužívá jména výrobcea měla by se spíše jmnovat "Soukromá párty zákazníků a přátel firmy YMCZ". S veřejnou propagací značky to nemá nic společného - naopak.

PepinoRGV (0) napsal 22.05.2008 v 19:59

No tak Suzuki si to u me hodne po... a ne jenom u mě Byl bych pro udělat na protest v ten den jinou akci s pořádnym programem a vyjáždkou! Když pro ně teda nejsou naše "neoriginální! motorky pro ně tolik dobré jako ty jejich "autorizované"!!!
Tak aby se ukázala nespokojenost!! Aby jim došlo, že tímto způsobem se jim tržby nezvednou!!

blackrace (0) napsal 22.05.2008 v 16:17

k cemu vubec slouzi tyto dny? majitele se muzou projet se svoji znackou nebo jako predvadecka novych modelu??

KawaDOG (0) napsal 22.05.2008 v 10:41

Jen je škoda Kawy ...jsem si myslel, že svoji staro novou žabku proženu po okruhu s dalšíma zeleňákama. No nic no...tak teda "jenom" jízdy veřejnosti.

ferencR1 (0) napsal 22.05.2008 v 07:46

jj presne jak pises tohle me u yamahy primo odrazuje a nez abych koupil novej model u nich radsi zvolim "sedyho dovozce" a za usetreny prachy si koupim volnych jizd na celej rok

AVaTaR-- (-1) napsal 22.05.2008 v 01:44

Největší omyl této sezony je hlavně byrokracie jakou nasadila většina zastoupení v čele s Yamahou. Postup jakým musí člověk, který by snad uvažoval o koupi nějaké motorky projít, proto, aby se mohl svézt, je spíše odrazující. Abych si mohl zkusit jízdu na nové R6R, musím absolvovat cestu k dealerovi, musím dát pozor abych vlezl do té "správné" prodejny kde mají Yamahy a né k těm "špatným ilegálním" prodejcům (a kdo jim ty Yamahy dal že?... to jsou nějaké repliky z Číny asi jo?) a tam jako vědět, že letos se chci povozit na této a této motorce?
Já myslel že původní smysl moto dne na okruhu je k tomu, aby přijelo co nejvíce veřejnosti, na místě se mohli podívat na nové modely motorek "přímo v akci" a když se jim bude něco líbit tak se zaregistrují a svezou se, promluví na místě s odborníky o předostech, novinkách...?

Pak by mne zajímalo, proč by majitel starší Yamahy koupené kdekoliv nemohl být právě tím potenciálním zákazníkem, který se na takové promo akci rozhodne pro výměnu za nový model? Skoro si myslím, že to je právě ten největší kandidát na nového zákazníka?! Ale co by tam dělal, když motorku koupil od nějakých "špatných" lidí, který si ty Yamahy asi vyráběj doma (?), takže i když má Yamahau..tak vlastně nemá "tu pravou" a tak ho tam nikdo nepozve a jezdit na své...ať si jezdí kolem baráku.

Opakem tohoto nesmyslu je HONDA, kde pochopili kdo je potenciální zákazník a za to jí dávám !

sci0 (0) napsal 21.05.2008 v 17:29

Franky: ja bych na tom okruhu byl treba 3x do tejdna kdyby to slo. Cas na to mam, ale ne chut sockovat nekde u pokladny jestli se na me dostane rada v tech 5 volnejch jizdach za mesic co v moste a v brne jsou.

Hawk (7) napsal 21.05.2008 v 17:11

Aprilia a Hungaroring se dá myslím považovat za největší omyl téhle sezóny...

Franky (155) napsal 21.05.2008 v 16:38

Včerejší Honda den v Mostě se - podle mého názoru - povedl. Pád a rozbitou motorku jsem zaznamenal pouze jedinou - Bohužel pro řidiče/pojišťovnu/dovozce - půjčenou, což je výsledek dobrý. Počasí se vydařilo a hostování Kubíka Smržů jako zpestření obstálo, i když jeho uřvaná splašená "moto bestie" občas polekala mnohé z účastníků. Na druhou stranu podle rychlosti vzdalování se si kažný mohl porovnat jak daleko je "svět" a třeba i uvědomit, že ta dálka nemusí být nedohlednáa jsou to jen lidé. Také nelze nepochválit výkony dívek, které si nezadaly s výkony větší části mužkého pole - jak říká nepovedený komentátor/dříve redaktor SM p. Horský "klobouk dolů"!!!
Škoda jen, že Honda den neprobíhal od rána, neboť dopoledne si vyhradila P ČR a P SR. Na druhou stranu popovídat se soukmenovci v uniformě má také něco do sebe-dozvědět se o práci, respektive školách jízdy zvyšujících profesionalitu motopolicistů (oni jsou totiž na okruzích častěji něž-li většina z nás!!! ad.) má také cosi do sebe - jsou to kluci jako my!




TOPlist