husqvarna_svartpilen_801_2




Okruhové dny 2008 - aktualizace

Některé firemní okruhové dny již jsou za námi, u těch plánovaných na červen a červenec se teprve objevují první konkrétní informace. Proto dnes navážeme na předchozí článek s kalendářem okruhových dnů a podíváme se, jak to aktuálně vypadá s registracemi a reportážemi?

Yamaha den 9-10.6. v Mostě

Začneme Yamahou, která právě zveřejnila kompletní informace k organizaci červnové okruhové akce v Mostě (pozor, bude ještě jeden den 6. srpna v Brně). Pondělí 9. června je vyhrazeno pro pro hosty dealerů a YMCZ.

Den pro veřejnost - úterý 10. června od 09:00 do 18:00
Zváni jsou majitelé motocyklů značky YAMAHA, a to v případě, že jste
- první majitel motocyklu Yamaha dodaného na český nebo slovenský trh prostřednictvím výhradního dovozce* a zakoupeného v autorizované prodejní síti Yamaha
- první majitel motocyklu Yamaha staršího 3 let (do konce 2005) nedodaného na český a slovenský trh výhradním dovozcem
- druhý a další majitel motocyklu Yamaha zakoupeného z jakýchkoliv zdrojů

Zváni jsou rovněž
- příznivci značky Yamaha
- zájemci o testovací jízdu na nových modelech Yamaha 2008, ať už jsou majiteli motocyklu nebo ne


Pro zájemce o vyzkoušení novinek letošní sezóny je připravena možnost svezení na motocyklech zapůjčených společností Yamaha Motor Czech proti složení vratné kauce 25.000,- Kč. Konkrétně se jedná o modely YZF-R6, YZF-R1, FZ1 Fazer, FZ1 ABS, FZ6 S2, FZ6 Fazer S2 a YZF-R125. (Pro VIP hosty je navíc na pondělí připraven Test the Best. Motocykly, které nejsou vhodné k okruhovému ježdění, bude možné vyzkoušet na krátké trati mimo okruh za doprovodu organizátorů. Budou to následující modely: MT-01, MT-03, FJR1300A, XT660Z, WR250R, WR250X, TDM900, XT660X, XV1900A, XVS1300A, XJR1300, TMax,
X-Max, X-City.) Rozjížďky budou dvacetiminutové a každý zájemce se bude moci zúčastnit maximálně tří. Pro supersportovní modely (R1, R6) budou připraveny samostatné rozjížďky, ostatní modely budou jezdit ve smíšených skupinách (R1 a R6 mohou jezdit ve všech rozjížďkách).

Kromě vlastního ježdění je pro Vás připravena i škola bezpečné jízdy na okruhu, která bude probíhat pod vedením zkušeného instruktora Ondřeje Lelka. Bude sestávat z 60ti minutové teoretické přípravy a z jedné rozjížďky. Teoretickou část je třeba absolvovat před praktickou. První skupina zájemců absolvuje teoretickou část od 10:00 s navazující praktickou částí v 11:30, druhá skupina od 13:30 s navazující praktickou částí v 15:00. Do skupin se můžete zařadit zaškrtnutím odpovídajícího políčka v registračním formuláři. Absolvování teoretické části je podmínkou účasti v praktické části. Registrace na Yamaha den probíhá prostřednictvím autorizovaných dealerů Yamaha v ČR a SR.

Pro registraci na Yamaha den navštivte prosím svého autorizovaného dealera Yamaha, který Vám sdělí podmínky registrace, vyplní registrační formulář a bude Vás informovat o dalším postupu registrace. Po odsouhlasení podmínek, potvrzení registrace a volbě Vašich jízd dostanete na Vámi uvedenou e-mailovou adresu potvrzující e-mail, jehož vytištěná kopie bude sloužit jako Váš doklad pro získání potvrzení pro vstup na okruh. Zároveň získáte i registrační kód, s jehož pomocí budete moci v případě potřeby registraci zrušit - jako laskavost vůči ostatním zájemcům jej prosím využijte v případě, že se akce nebudete moci zúčastnit.

Svou registraci z internetu musíte potvrdit na místě. Potvrzování registrací do jednotlivých rozjížděk na místě začne 9. a 10. června od 8:00 pro dopolední a od 13:00 pro odpolední rozjížďky a bude umožněno nejpozději do 30ti minut před zahájením rozjížďky. Včas nepotvrzené registrace budou přiděleny dalším zájemcům. Pro účast na Yamaha dni budete potřebovat vytištěné potvrzení registrace z internetu; kopii horní části přední a zadní strany "velkého Technického průkazu", z nichž bude zřejmé číslo TP, VIN a razítko dovozce; platný řidičský průkaz; doklad o zákonném pojištění odpovědnosti; vlastní přilbu a motocyklové oblečení včetně motocyklových bot a rukavic.

Nemůžete-li přivézt s sebou kopii velkého TP, můžete se prokázat i Záruční knížkou
k motocyklu, vydanou stávajícím nebo předchozím výhradním dovozcem
a orazítkovanou autorizovaným dealerem značky Yamaha.
* Zda jste vlastníkem oficiálně dovezeného motocyklu zjistíte snadno podle Osvědčení
o registraci vozidla II ("velký Technický průkaz"), které musí být opatřeno razítkem společnosti Yamaha Motor Czech, případně jejího předchůdce, společnosti Yama Moto Sport.
Protože tento dokument bude sloužit jako Vaše vstupenka na Yamaha den, vezměte
s sebou kopii horní části přední a zadní strany, z nichž bude zřejmé číslo TP, VIN
a razítko dovozce. Motocykly, jejichž vlastník při registraci na místě nedoloží původ, budou vyloučeny z rozjížděk a nebudou vpuštěny na trať. Aktuální informace o okruhových dnech Yamaha najdete na webu www.yamaha-motor.cz.


Honda den 2008 č.2 - úterý 20.5. v Mostě a čtvrtek 19.6. v Brně

První okruhový den Hondy v úterý 20.5. již proběhl - během zítřka zveřejníme reportáž. Zájemcům o účast na druhém okruhovém dni v Brně můžu doporučit jediné - bedlivě sledujte stránky moto.honda.cz, ať nepropásnete okamžik, kdy se objeví registrační formulář.



Aprilia day 2008, středa 11.6., Hungaroring

Italské aprilky se letos svým zájemcům předvedou v rámci mezinárodního okruhového dne v Maďarsku. Zájemci o jízdy na okruhu nebo o vyzkoušení některého stroje z testovací flotily (má být připraveno přes 50 testovacích motocyklů) se můžou přihlásit na mailu info@aprilia.cz, kde získají další informace.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist