globalmoto_duben_nolan




MV Agusta F3 Reparto Corse

Italská značka představila očekávanou silniční repliky modelu F3 - motocyklu, na kterém ve světovém šampionátu supersport závodí Jules Cluzel a Lorenzo Zanetti. V limitované sérii bude vyrobeno celkem 350 kusů se speciální grafikou a podpisem obou jezdců na nádrži. Kromě exkluzivního designu se repliky ale nijak neliší od sériových modelů F3 675 a F3 800.

Na rozdíl od litrového superbiku F4,který se ve verzi RC představil letos na jaře, dostanou majitelé limitované eF trojky navíc "pouze" závodní grafiku včetně vlastnoručních autogramů Julese Cluzela a Lorenza Zanettiho na každé straně nádrže, sadu originálního příslušenství a skleněný certifikát s pořadovým číslem. Vyrobeno bude 100 kusů modelu F3 675 a 250 osmistovek, nicméně MV Agusta tentokrát nedala k lepšímu ani pár koní výkonu navíc, ani komponenty podvozku s vyšší specifikací.

Možným důvodem pro tato úsporná opatření jsou přísnější pravidla kategorie Supersport - každopádně i tak vypadá replika v závodních barvách prostě božsky. Projděte galerii a uznejte sami.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist