yamaha_demo_tour




MR43 zve na vernisáž výstavy

Nedávno otevřený Showroom MR43 na Vrbovce se příští čtvrtek dočasně promění na výstavní síň. Proběhne tu totiž vernisáž výstavy obrazů - velkoformátových fotografií z expedice Tititaca s podtitulem "Putování za jedním motorkářským snem". Výstavu pořádá občanské sdružení Outdoors Riders a výtěžek bude věnován organizaci, pomáhající dětem s autismem.

Vystavované obrazy z expedice Titicaca symbolizují jednu část předlouhého motorkářského putování, na které se vydal předseda sdružení Radek Kriegler na podzim roku 2007, kdy si poprvé přeložil článek o motorkářské benefici Love Ride pana Olivera Shokouh, majitele dealerství Harley Davidson v Los Angeles USA a člena UGLY MC.
Radek Kriegler za velké pomoci řady lidí a kamarádů s vozíčkáři v sajdkáře uspořádal nultý ročník a cyklus pěti expedic na 5 kontinentů, aby pomohl zviditelnit činnost občanského sdružení Outdoors Riders (2008 – Sidecar Ride Afrika, 2009 – Blue land Himaláje Asie, 2010 – Titicaca Peru Jižní Amerika, 2011 – Europa Cross Roads, 2012 – Aussie expedition).
Vernisáž výstavy dne 9. 8. od 16.00 do 19.00 hod. bude příběhem:

  • O putování ke splnění jednoho snu – založení Benefice na principu Love Ride v ČR s účastí Olivera Shokouh, zakladatele Love Ride. A nejen to.
  • O autismu, o připravované benefici ve prospěch dětí s autismem. Budou promítnuty expediční filmy i filmy s tematikou autismu.
  • O účastnících letošních cest, letošním putování po Evropě, budou poodhaleny plány na poslední z cyklu expedic do Austrálie, které se zúčastní Zdeněk Krupička přezdívaný Krupice v sedle motocyklu s Radkem Krieglerem.
  • Předsedové a prezidenti motoklubů, kteří se dobrovolně zapojí účastí popřípadě radou s organizací benefice, se sejdou na vernisáži a založí Radu starších benefice Outdoors Ride.
Výstava potrvá až do 9. září 2012, kdy se na pražském Strahově bude konat benefiční akce, kterou přijede osobně zahájit zakladatel Love Ride pan Oliver Shokouh.
Přijďte i Vy podpořit děti s autismem koupí obrazu na vernisáži a svojí účastí na benefici. Motorkáři všech značek i veřejnost jsou srdečně vítáni.
Partner výstavy:

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist