husqvarna_svartpilen_801_2




Kymco představí na Motosalonu nový skútr People GT300i

Už ve čtvrtek startuje v Letňanech výstava Motosalon 2011. Mezi záplavou vystavovatelů nebude chybět ani značka Kymco, která zde představí novou generaci svého oblíbeného skútru People GT300i.

Sportovní "městský" skútr People GT je oblíben hlavně pro svůj výkonný motor, veklá kola a skvělé jízdní vlastnosti. Kymco proto tuto novinku přináší dokonce ve dvou objemových třídách: 300 a 125. Oba jsou jako stvořeny k městským vyjížďkám, pro které byl připravena úzká stavba skútru, velká 16palcová kola a excelentní vyvážené jízdní vlastnosti, které poskytnout komfort při jízdě po nerovnostech nebo kostkách. Kymco People GT přináší celkově štíhlé linie v italském designu. Stejně jako design je propracovaná i technika schovaná v útrobách nového skútru. People GT 300i je vybaven jednoválcovým čtyřtaktním motorem s elektronickým vstřikováním paliva a výkonem 29 koní, který patří mezi to nejlepší na trhu., slabší 125ka pak má výkon 15 koní.
Kymco People GT 300i poskytuje kromě výkonu také vysoký komfort jízdy za všech podmínek, o který se starají vpředu hydraulická teleskopická vidlice a vzadu kyvná vidlice s dvojicí tlumičů. Velmi efektní je brzdový systém, využívající moderních kotoučů s třípístkovým třemnem vpředu. People GT k tomu navíc přidává standardní výbavu, která obsahuje například velmi účinný štítek proti špatným povětrnostním podmínkám, multifunkční zámek s hlavním klíčem ovládajícím zapalování, uzávěr palivové nádrže a sedlo. K výbavě patří také topcase v barvě karosérie, výkonné osvětlení v moderním LED diodovém designu a pohodlné anatomicky tvarované sedlo.

Kymco People GT300i se bude prodávat za 114 990 Kč, slabší People GT125i bude k mání za 81 990 Kč. S oběma modely se budete moci seznámit na výstavě Motosalon 2011 v Praze-Letňanech u stánku č. 15 v Hale 1.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):
Motokatalog.cz



TOPlist