yamaha_demo_tour




Motosalon 2013: KTM & Husaberg

Na oranžovém stánku se všechno točí hlavné kolem nových maxi-endur 1190 Adventure a 1190 Adventure R, ale velkému zájmu publika se těší také další modely, jako například nový 390 Duke nebo 690 Duke R. Dlouholeté úspěchy značky v dálkových enduro soutěžích připomíná dakarský speciál Ivana Jakeše

KTM už dávno nepatří jenom do terénu, o čemž svědčí třeba hned kompletní řada modelů Duke od stopětadvacítky přes dvoustovku a novou 390 až po nejvýkonnější sériově vyráběný jednoválec Duke 690, který v Letňanech můžete vidět i ve vyšperkované verzi R. Zásadní novinky letošního roku, 1190 Adventure a 1190 Adventure R pochopitelně nesmí chybět, stejně jako superbike RC8, ze kterého si nová maxi-endura vypůjčila motor.

Offroadové sekci vévodí závodní motorka slovenského jezdce Ivana Jakeše, který na téhle 450 Rally Factory Replice absolvoval letošní Dakar a dojel si pro fantastické čtvrté místo. Prohlédnout si ale můžete kompletní nabídku motokrosových a enduro speciálů značek KTM a Husaberg. Zajímavé jsou také některé kousky z kolekce PowerParts, která zahrnuje oblečení a doplňky pro volný čas.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist