journeyman_brezen




Lambretta, Malaguti a Kawasaki na jednom místě v Praze

Pražská společnost G-moto loni vstoupila na český motocyklový trh coby dovozce skútrů italské značky Lambretta. Pro letošní rok se stala také importérem znovuzrozené Malaguti a nově ještě oficiálním prodejcem motocyklů Kawasaki. Stroje všech tří značek si můžete prohlédnout ve velkém showroomu v pražském Hostivaři, který byl slavnostně otevřen toto pondělí.

Kapitoly článku

Společnost G-moto je na českém motocyklovém trhu relativním nováčkem a za tu krátkou dobu prošla velmi dynamickým rozvojem, jenž aktuálně vyústil ve zbrusu novou velkou prodejnu v pražském City Parku Hostivař kousek od Průmyslové, kam se nyní přestěhovala z mnohonásobně menších dočasných prostor ve Strašnicích. Nová prodejna se s tou starou vůbec nedá srovnávat, showroom má 265 m2, servis 120 m2 a spolu s kancelářemi a skladem jsme na nějakých 900 m2.

Showroom je úhledně rozdělen, každá ze značek má svůj vlastní prostor a dá se říci, že se velmi vhodně doplňují. Lambretta je specialistka na skútry, Malaguti na malé motocykly a Kawasaki na ty velké. Nedaleko od sebe tak můžete vybírat 125 skútr nebo 200koňovou kompresorovou bestii Z H2.

A když už si vyberete, můžete se jen tak pokochat krásným starým ZXR750. Anebo třeba když budete čekat na servis svého stroje. Opravy či údržbu v G-motu provádějí nejen na motocykly zde zastoupené, servis je tu pro všechny.

Velkou novinkou je také jediné oficiální zastoupení značky PSí pro Prahu a okolí, vedle Plzně a Tlumačova jde tedy o třetí oficiální prodejní místo, kde naleznete většinu sortimentu českého výrobce. Pokud vám nebude vyhovovat konfekce, je zde samozřejmostí také výroba a přeměření na míru.

Z dalšího příslušenství zde naleznete kvalitní přilby Shark a Scorpion, boty TCX a Forma a postupně se bude doplnovat další sortiment zboží, aby si vybral opravdu každý motorkář.

Pokud máte chuť si vyzkoušet některý z modelů Malaguti nebo Lambretta, jsou vám k dispozici takřka všechny modely, stačí si jen domluvit zkušební jízdu. Co se motocyklů Kawasaki týče, vyzkoušet můžete ty nejoblíbenější modely, jako jsou Z900, Z650, Versys 1000 nebo Vulcan S.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autoři článku obdrželi prémie 12 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Zdenek54 přispěl 6 Kč
Michal1011 přispěl 6 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):
Související firma
  • G-moto

    G-moto je obchodní značka společnosti Global Lease, s.r.o. Jsme autorizovaný dealer KAWASAKI, PEUGEOT a dovozce značek BRIXTON, MALAGUTI a LAMBRETTA do České republiky. Všichni v G-moto už se nějaký čas pohybujeme v prostředí jedné stopy, piloty skútrů zdravíme a každý z nás začínal na litru. ...




TOPlist