globalmoto_duben_nolan




Husqvarna vylepšuje supermoto FS450

Kdo bere závodění na supermotu fakt vážně, pravděpodobně dřív nebo později dojde k modelu Husqvarna FS450, který je všeobecně považován za jeden z nejlepších. Ani výrobce tak kvalitních strojů si však nemůže dovolit žádné přešlapování na místě, a tak se u Husqvarny - jako každoročně - opět modernizovalo.

Ostrý supermotard vloni dostal fungl novou pneumaticko-hydraulickou přední vidlici WP AER 48, letos se prostor pro vylepšení našel v oblasti spojky. Výkon jednoválce teď do pětistupňové převodovky přenáší nová antihopingová spojka švýcarské značky Suter, která zlepší stabilitu motorky při prudkém podřazování před zatáčkou. Další zvýšení komfortu jezdce přináší přepínač palivových map umístěný na řídítkách, který současně slouží jako spínač systému Launch Control.

Základní specifikace přitom zůstává beze změn; roboticky svařovaný rám z chrommolybdenových trubek, hliníková kyvná vidlice a podsedlový rám s příměsí karbonu, vyplétané ráfky Alpina či radiální brzdy Brembo. Nová je však grafika a potah sedla s lepším gripem, a pro příští rok se rozšiřuje také nabídka originálního příslušenství.

 

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
LISAK přispěl 1 Kč
davidsoon10 přispěl 1 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist