globalmoto_duben_nolan




Motosalon 2013: Harley-Davidson

110. výročí založení značky - to je stěžejní téma letošní expozice H-D na výstavě Motosalon. Na dvojnásobné výstavní ploše si příznivci americké legendy přijdou skutečně na své, protože k vidění jsou kromě kompletního průřezu modelovou řadou také stroje z limitované jubilejní edice.

Doslova jako magnet působí na návštěvníky nablýskaný Harley-Davidson CVO Breakout, který byl celosvětově představen na podzim loňského roku, ale v České republice zažívá svou výstavní premiéru. Neméně přitažlivý je třpytivý lak Hard Candy Custom na nádržích a blatnících třech Sportsterů stojících po levé straně. Velké metalické vločky zalité barvou pod tvrdým lesklým povrchem připomínají éru hippies, kdy tento jedinečný typ laku v Americe vznikal.
V rámci aktivit pořádaných na stánku Harley-Davidson mohou návštěvníci vyhrát hodnotné ceny. Těšit se lze na přilbu, mikiny nebo třeba vstupenky na speciální uzavřenou akci H-D Premium Night, která bude jedním z vrcholů oslav 110. výročí v České republice. Součástí prezentace H-D bude také trenažér Jump Start. Těm, kteří dosud s americkou legendou neměli zkušenost, umožní simulovanou jízdu.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist