husqvarna_svartpilen_801_2




EICMA 2005

Mezinárodní motocyklová výstava EICMA 2005 v Miláně se koná každoročně na konci listopadu. To už je definitivně po sezóně a blíží se konec roku - na výstavě už je proto k vidění kompletní nabídka modelů pro rok 2006.

Kapitoly článku

Výstava se letos poprvé konala na obrovském výstavišti Rho Fiera na severním předměstí Milána. EICMA se může pochlubit největší výměrou vystavovacích ploch ze všech motorkářských výstav na světě - a to ještě výstava zabrala jen necelou polovinu pavilonů! Mít hodně místa pro všechny modely je příjemné, na druhou stranu je třeba počítat s tím, že od pavilonu 2 ke vstupu do pavilonu 22 jsou to skoro dva kilometry!


Příjemně překvapí perfektní zajištění služeb, jako jsou toalety, lavičky a šatny na každém kroku - první šatnu najdete dokonce hned ve speciální stanici metra, kam v otevíracích hodinách výstavy jezdí prodloužená linka metra.
Na krajích každé haly lze posedět v různých kavárničnách, bistrech a jídelnách a přidat k výletu nějaké ty kulinářské zážitky. Další zážitky, tentokrát estetické, nabízí také zajímavá prosklená architektura areálu, ale hlavně houfy italských hostesek a modelek pózujících na nových modelech motocyklů. Musím konstatovat, že tolik hezkých holek jako v Itálii jsem zatím na žádné motorkářské výstavě nepotkal.




Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist