yamaha_demo_tour




Ducati Hypermotard 939 dostal svěží vzhled

Hypermotard 939 si můžete už nyní pořídit coby modelový rok 2018. Ten sice nepřináší nijak zásadní změny, nicméně přichází s novým a moderním barevným provedením, které dodá zase trochu jiný charakter.

Ono barevné provedení nese název Star White Silk a nemusíte být zrovna angličtináři, abyste odhalili, že se pod názvem skrývá bílý lak, vyvedený navíc s matně saténovým povrchem. Bílé kryty nádrže, maska a další plasty potom kontrastují s typicky rudým rámem a s rudými litými koly.

Kdo dá přednost klasičtějšímu vzhledu, ten může samozřejmě i nadále sáhnout po tradičním provedení s rudými plasty, rudým rámem a černými koly.

V zásadě beze změn zůstávají v novém modelovém roce i obě provedení Hypermotardu 939. Základní model bez dalších přídomků je vybaven vpředu obrácenou vidlicí Kayba o průměru 43 mm a vzadu tlumičem Sachs s nastavitelným útlumem. Na klasická hliníková kola obouvá základní model pneumatiky Pirelli Diablo Rosso II.

Vrcholný Hypermotard 939 SP jde potom o kus dál. Tlumení obou kol je obstaráváno plně nastavitelnými komponenty Öhlins s vyššími zdvihy a celá motorka je o 4 centimetry zvednutá, aby umožnila větší náklon 47,5 stupně. Na kované ráfky Marchesini obouvá Hypermotard SP lepivé gumy Pirelli Diablo Supercorsa SP. Zároveň je verze SP o 3 kilogramy lehčí a váží suchých 178 kilogramů.

Co však obě motorky spojuje, to je základ šasi a samozřejmě i motor. Ať už objednáte „obyčejnou“ či dražší variantu, vždy dostanete vodou chlazený „elkový“ dvouválec Testastretta o objemu 937 ccm, jehož výkon vrcholí hodnotou 110 koní a točivý moment činí 95 Nm. U obou modelů naleznete standardně také Ducati Safety Pack s třístupňovým ABS, osmistupňovou kontrolou trakce a se třemi jízdními režimy pro různé způsoby využití.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 1 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 1 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):
Motokatalog.cz



TOPlist