yamaha_demo_tour




BMW Mountain Days

Možná vás potěší zpráva o nové akci, kterou výrobce organizuje pro své zákazníky a majitele motocyklů této značky. Určitě se totiž najde hodně lidí, kteří rádi přijedou na setkání s ostatními majiteli stejných strojů a těší se na program připravený ve spolupráci s výrobcem. Společnost BMW pro své fanoušky každoročně na začátku července pořádá již známý sraz BMW Motorrad Days v Garmisch Partenkirchenu. Pro velký zájem letos přidá ještě jednu novou akci již v květnu. Pod názvem

BMW Mountain Days

zve všechny vrtulkáře o kousek vedle, do rakouského Kaprunu na spoustu akcí a společný výjezd na známý Gross Glockner.




Program začíná ve čtvrtek 22. května velkou výstavou ‘The world of BMW motorbikes’ na ploše 20tis m² přímo v Kaprunu. Kromě nejnovějších modelů jsou připraveny různé freestyle show, enduro park, módní přehlídky motooděvů a další stánky s originálním příslušenstvím a informacemi o motozájezdech a tréningových programech BMW. Samozřejmostí na akcích BMW je možnost testovacích jízd na posledních modelech motocyklů BMW a v enduro parku. Pátek je vyhrazen společné vyjížďce na Gross Glockner, o kterém již asi není třeba se podrobněji rozepisovat.


V sobotu je v plánu výlet na horské přehrady v okolí Kaprunu a poznávání lokálních zajímavostí, ale třeba také velkého muzea motocyklů. V neděli pak proběhne motorkářská mše a Sunday Fest, velká závěrečná párty. Další informace najdete přímo na stránkách celé akce na adrese www.bmw-mountain-days.com. A pozor, pokud zvažujete účast, využijte sníženou cenu při uhrazení do 31. ledna. Takže kdo má chuť se zúčastnit předem zorganizované akce, kde se nemusí o nic starat a jen si užívat jízdy a motorkářské atmosféry, má myslím perfektní možnost.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist