globalmoto_duben_nolan




Alza prodává vybavení pro motorkáře

Alza.cz, to není jen elektronika. Největší a nejznámější e-shop v Česku prodává široký sortiment zboží, v němž nesmí chybět ani rozsáhlá škála příslušenství pro motorky. Máme mnoho kamenných poboček otevřených i o víkendu a naší prioritou je nejen kvalita samotného zboží, ale i služeb, které k němu poskytujeme. Vždy si můžete být jisti, že to, co si u nás objednáte, něco vydrží, a navíc to obdržíte velmi rychle.

Nabídka motorkářských potřeb na Alze se neustále rozrůstá

Na Alza.cz najdete neustále se rozrůstající nabídku příslušenství pro vás i pro vaši jednostopou lásku. Základem jsou helmy, nesmí ale chybět ani oblečení včetně bund, kalhot, bot, rukavic a dalších. Svou motorku si můžete schovat pod plachtu, a pokud vyrážíte na delší trasu, hodit se vám bude GPS navigace. Pro svůj stroj pak u nás najdete veškeré oleje, ale i náhradní díly, baterie, zavazadla, zámky, plachty, žárovky či třeba tlakové myčky.

Chceme mít nejlepší a nejširší nabídku na trhu, ve které se bude dát snadno orientovat. Proto neustále pracujeme na jejím rozšíření a hledáme další spolehlivé dodavatele příslušenství a náhradních dílu pro motocykly a automobily. Na podzim roku 2017 navíc rozjíždíme prodej dalších náhradních dílů a pneumatik, které si budete moci jednoduše vybrat podle druhu motocyklu.

Alza, to je mnoho kamenných poboček a krátká dodací lhůta

Zboží dodáváme po celé České republice a dokonce expandujeme i do zahraničí. Svou objednávku v mnoha případech obdržíte dokonce již v den objednání, nejpozději pak následující den, a to i v sobotu a neděli. Pro nás tedy práce v pátek rozhodně nekončí! Po celé republice máme již přes 30 prodejen, které mají taktéž otevřeno i o víkendu, a další neustále přibývají. S naší dlouholetou praxí si přitom můžete být jistí, že zboží dorazí v pořádku a včas.

Zboží vám doručíme i na chatu nebo do kempu

Internetový obchod Alza je plně přizpůsobený i pro zobrazení na mobilu a stáhnout si můžete dokonce i aplikaci Alza.cz. Na svém chytrém telefonu tak můžete objednávat zboží nebo třeba sledovat, kde se vaše zásilka právě nachází. A pokud jste zrovna na dovolené, nic se neděje. Vaše objednané zboží vám doručíme kamkoli. Když tedy při výletu s partou zjistíte, že vám došel olej a nikde nablízku není, dovezeme vám ho klidně i na chatu nebo do kempu.

Podpora 24 hodin denně a 7 dní v týdnu

Pokud máte jakýkoli dotaz, naše zákaznická podpora vám odpoví velmi rychle na telefonu, emailu či přímo na našem webu. Jsme tu pro vás 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat s jakýmkoliv dotazem, ať už se týká našich služeb, produktů nebo vaší zásilky. S čímkoli nás kontaktujete, vždy se vám dostane ochotného a kvalitního poradenství v jakémkoliv směru. A v případě jakýchkoli problémů se s vámi velmi rychle domluvíme na řešení, které povede k vaší spokojenosti.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist