globalmoto_duben_nolan




Bratři Adam a Patrick Peschelovi na tandemu s Vláďou: Lidi jsou motor, co tě žene

Páteční seriál rozhovorů na tandemu s Vláďou navštívili bratři Adam Peschel a Patrick Peschel a je víc než jasné, že jsme si s nimi povídali hlavně o stunt ridingu. Jeho kouzlu propadl nejprve Adam a netrvalo dlouho, než na motorkách začal dělat věci nevídané také jeho mladší brácha Patrick. Kluci nyní tvrdě makají na přípravách devátého ročníku světové soutěže Czech Stunt Day a pochopitelně také na to došla řeč.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • Jaké byly začátky na motorce a co vše je nutné stunt ridingu obětovat
  • O rozdílech mezi stunt show a závodem
  • Jak těžké je hodnotit výkony závodníků
  • O akci Czech Stunt Day
  • Jak se jezdí v zahraničí a kde stunt riding vysloveně „žerou“
Náš tip

Stahujte rozhovor ve formátu MP3: peschel brothers.mp3

Adam Special Peschel se stunt ridingu věnuje už hezkých pár let a když si s ním budete chvíli povídat, zjistíte, že ho to pořád strašně moc baví a že na sobě stále maká, aby stále patřil mezi špičku. Úplně stejně je na tom jeho mladší brácha Patrick, který během několika let dokázal udělat velký progres a své umění chtěl předvést na devátém ročníku soutěže Czech Stunt Day. Zlomená noha mu bohužel vystavila stopku, a tak se bráchovi snaží pomáhat s organizací a přípravou akce.

Už teď je jasné, že se bude soustředit na desátý ročník, který by měl být podle slov Adama opravdu velkolepý. Pokud vás zajímá, co by si tým kolem Adama přál zorganizovat, poslechněte si tento rozhovor. Dozvíte se také, jakým typem kaskadérů je Patrick, jakým Adam, co je na ježdění baví nejvíc a co by se chtěli naučit. Jeden pro druhého jsou totiž velkou inspirací a je fuk, jestli starší a zkušenější brácha pro mladšího, anebo naopak. Kluci prozradí, na jakých motorkách jezdí, jak si je upravují a které podle nich patří mezi nejlepší.

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Fuka - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist