globalmoto_duben_nolan




Custom Chrome Road King

Evropská divize společnosti Custom Chrome připravila velký balík úprav pro Harley-Davidson Road King. Změně se nevyhnula snad žádná část motocyklu.

Na nedávném Motor Bike Expo ve Veroně představili Custom Chrome Europe speciální model s názvem „Bolt On and Ride“. Jedná se o Harley-Davidson Road King z letošního roku, který je vybaven pěknou řádkou doplňků z katalogu Custom Chrome.
Motocykl zdobí obří 26palcové 5paprskové přední kolo, jehož zabudování si vyžádalo změnu úhlu sklonu předních vidlic. Celá úprava je dílem specialisty Andrease Bergerfortha z renomovaného H-D showroomu Thunderbike.
Stroj dále dostal nové parádně zpracované přední vidlice, vysoká řídítka, kožené sedlo, stupačky, chromované přední světlo, nový řemenový pohon, palivovou nádrž, blatníky, větší kufry a stříbrný lak od Harley-Factory.
Kompletní seznam úprav je ještě mnohem delší a vydal by na další samostatný a pravděpodobně dost nudný článek. Mnohem zajímavější je cena balíčku úprav, která je stanovena na 10 000 € (cca 255 tisíc Kč). To je pořádný ranec! Pozitivní zprávou nakonec je, že se jednotlivé díly dají koupit i samostatně a lze je namontovat i na starší modely Road Kingu.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist