yamaha_demo_tour




VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
RomanSS (512) napsal 26.02.2024 v 07:53+2

Je za Vámi vidět spousta práce a rád sem chodím každý den, tak těch pár korun měsíčně je nic, levnější než kupovat časopisy...budiž to taky bráno jako moje vykoupení za používání adblocku.

Fullgas1 (777) napsal 26.02.2024 v 07:35+2

Za mňa to nie krok správnym smerom. Sledujem hlavne MotoGP a informácie z padocku sú tu buď omnoho neskôr alebo vôbec. Výsledkový servis je taký základ ktorý je na hoc akom webe. Testy motoriek - v poslednej dobe prevažne čínskych ma moc neberú a sem tam prečítam cestopis. Čo malo ozaj hodnotu sú články Alana.
Držím palce nech premium účet prinesie očakávaný výsledok

WobRetnuh (112) napsal 26.02.2024 v 07:34+2

Na váš web chodím rád. A i když jsem přesvědčen, že bych se bez premium obešel, tak jsem si ho pořídil jako poděkování za vaši výbornou práci v minulých letech .
Nedávno jsem zrušil účet premium na jednom nejmenovaném zpravodajském serveru a to kvůli zcela šikanózní cenzuře v diskusích, která tu není. Tak doufám, že to tak kur*a zůstane
Uvidíme se v pátek na Motosalonu až si přijdu pro kafe
A ještě jednou díky za všechny články jste super!

Ray_Janus (133) napsal 26.02.2024 v 07:30

Chlapci nevím kde dělám chybu. Jsem připraven Vám zaplatit na celý rok, po přihlášení mám v nabídce pouze pololetí za 299,- Kč nebo platbu za článek 29,- Kč.

3 reakce

Jarda
Jarda 26.02.2024 v 07:51

Nejdříve klikni na tu službu Předplatné a potom výběr šipičkou nahoru období na které to chceš.











JardaBar (165) napsal 26.02.2024 v 07:14

Když budu mít premium, budu mít web bez reklam?
(to jsem se nikde nedočetl) Dík.

5 reakcí

Jarda
Jarda 26.02.2024 v 07:52

Vysvětluji to dole. Reklamy zůstávají, to bychom nemohli dodržet tu cenu předplatného 499 Kč/ rok.


tom.tykal (7) napsal 26.02.2024 v 07:13-1+7

Ahoj,
zaplaceno. Bez keců. Pěkný den!

jajovec (4) napsal 26.02.2024 v 06:52-1+2

Dobrý den, hned jsem si objednal 2 roky, na Vaše stránky se vracím každý den a nehodlám to měnit
Držím palce a přeju hodně úspěchů, jste top
Honza

1 reakce

Jarda
Jarda 26.02.2024 v 07:04

Moc děkujeme.


Obycejny_clovek (325) napsal 26.02.2024 v 03:46+3

Nemám s tím problém.
Za off-line časopis bez cestopisů kolegů motorkářů bych dal mnohem více.
Místní styl recenzí mi vyhovuje, nejsem příznivce vulgarity MotoHousu - nic proti - a ostatní překládaná media ze zahraničí mě moc neberou.

Alesvf (35) napsal 26.02.2024 v 01:15+2

Je vidět že jdete s dobou. Předplatné na rok je směšné,ale zase to dává do budoucna možnost po drobečkách zdražovat nebo vymyslet třeba premium plus nebo gold které bude odemykat další možnosti . Samozřejmě za menší příplatek. Kdyby alespoň zmizely ty otravně blikající reklamy .

motorbreath (491) napsal 25.02.2024 v 23:06-1+28

Musím říct, že tohle řešení mně dost překvapilo a moc se mi nelíbí. Tento web má určitě obrovskou sledovanost a velký počet unikátních návštěv denně. A pokud s tím neumíte pracovat v rámci reklamy a marketingu a jediné, jak umíte vyřešit zvýšení příjmu, je vybírat peníze od těch, díky kterým můžete tento obsah prodávat, to je podle mně amatérismus. Můžete tady jakkoliv psát, že nic není zadarmo, ale toto doteď taky nebylo zadarmo. Je to uzavřený kruh. Vy svými články získáváte uživatele a přístupy na ty pak nalákáte inzerenty s placenou reklamou a tu pak zobrazujete svým uživatelům, kteří někdy nakoupí a tím se kruh uzavře. Toto je základní princip fungování webů tohoto typu.. A pokud tento prostor pro reklamu neumíte prodat, tak je to špatně. Navíc existuje spousta jiných způsobů, jak si zvýšit příjem, než tento primitivní, který dle mého soudu nakonec bude mít pro vás opačný efekt. A podle mně velká část uživatelů sem nechodí až tak kvůli vašim článkům, ale je pro ně důležitá hlavně možnost diskuze a otevřené výměny názorů, možnost komunikace s lidmi, kteří vám mohou poradit nebo pomoct, nebo se od nich něco zajímavého dozvíte, ať už se zajímáte o kteroukoliv oblast motorek, nebo si prostě chtějí jen pokecat. A počítám, že diskuze pod placenými články asi bude trochu pokulhávat. Upřímně, já vaše články o motorkách moc nečtu, protože mi to nepřijde jako testy ale spíše jak danou značku nenasrat, což i na jednu stranu chápu. Co čtu je částečně sport, ale tam taky těch zajímavých informací máte poskrovnu a jsou weby, kde se dá dozvědět mnohem více. A že si nově necháte zaplatit i za články Prewiev k jednotlivým závodům, to mi přijde vtipné. A pak čtu cestopisy, které jsou jedny z nejčtenějších článků a vtipné je, že vás nestojí ani korunu, ale přitahují vám velkou spoustu čtenářů. A třeba i těm se teď snažíte prodat předplatné, včetně autorů těchto cestopisů. Tohle mi přijde, jako když bijete ruku, která vás živí. Určitě se mnou spousta lidí nebude souhlasit a bude tvrdit, že tyhle peníze nikoho nevytrhnou, ale o tom to není. Vy si máte buď vydělávat peníze reklamou a marketingem a aktivitami s tím spojenými, nebo předplatným a kdo ho zaplatí, tak nemá reklamy. Ale oboje dohromady mi přijde trochu mimo.

8 reakcí

Jarda
Jarda 26.02.2024 v 06:23

Ahoj, diky za názor. Už jsem na podobné komentáře reagoval uživatelům Lucasbiker a Goes...

Web Motorkáři.cz zůstává přístupný i těm, kteří se rozhodnou, že se předplatiteli nestanou. Jen jsme se po 23 letech rozhodli, že s modelem "všechno zdarma" skončíme a některé články zpřístupníme jen předplatitelům, jak to píše i Honza Rameš v úvodním článku. Takže nově to budou třeba články o ojetinách, reportáže z muzeí, srovnávací testy a spadly do toho také víkendové články od Alana, Romana nebo i Prewiev závodů MotoGP a WSBK.
A chceme přinášet i jiné články a ty prostě nechceme dát všem na zlatém podnose zdarma.

Není cílem tady někoho prosit o peníze za předplatné. Já totiž věřím tomu, že benefity, které uživatel dostane během roku mu tu pětistovku několikrát vrátí zpět ať už formou slev u firem nebo kvalitních článků. Nekupujete si zajíce v pytli, ale víte, že se novinářskou práci snažíme dělat poctivě.

Možnost vypnout reklamy za částku 500 Kč / rok bohužel nejde. To bychom se museli bavit o částce 3x vyšší (připravený systém na to je) . Já si ale pořád myslím, že reklamy na motorky a vše co s nimi souvisí nejsou na motorkářském webu problém. Jsou tu prodejci příslušenství, oblečení, eshopy, prodejci ojetých motocyklů...

Já si například předplácím Hospodářské noviny (web), protože mám rád jejich články, analýzy, rozhovory a tam platím 1990 Kč / rok i s reklamou a bez aplikace.

Není také úplně pravda, že cestopisy, diskuse a starost o komunitu (registrace, nové modely motorek) je vlastně bez práce. Denně řešíš problémy, odpovídáš na emaily, nastavuješ datumy vydání článků, upravuješ fotky u cestopisů. I tahle práce něco stojí a třeba právě tohle je placeno plošnou reklamou.

Píšeš, že když neumíme prodat reklamu firmám nebo si vydělat jinak, jsme amatéři. Já s tím ale nesouhlasím. Já totiž nechci dát reklamu úplně všude, jako to dělají velká vydavatelství CNC nebo Mafra, nechci volné pozice zaplnit reklamním systémem od Google Ads nebo Sklik nebo na úvodní stránku dát dvojnásobek bannerů. Jsou tu prostě limity přes které nejdu, nelíbí se mi třeba reklama uvnitř v těle článku nebo ve fotogalerii a věřím, že bych ji prodal z fleku deseti firmám. Číst text a mezitím pěkně reklama nebo se dívat na fotogalerii a opět mezi to reklamu, nebo jako související články dát reklamu. Těch možností, jak to zaplnit je spousty, ale nelíbí se mi to, i když by z toho peníze byly.


novekostatko (32) napsal 25.02.2024 v 22:31-1+6

Nemám problém s předplatným. Jsem zvyklý za službu platit (a tohle je hodně dobrá služba), stejně jako chci, aby za mé služby (které mě živí) ostatní platili mě.
A je mi jedno, jaké jsou pohnutky k zavedení předplatného. Majitel si může business model nastavit dle svého a zákazníci si mohou volit, zda ho akceptují.

Co se týká korunek u předplatitelů.. Za mě, to žádné kastování není a pokud to tak někdo má/cítí, tak je trouba. Spíš v tom nevidím žádný přínos, kdo je předplatitel ví majitel a redakce i bez korunky a ostatní to nezajímá. Za mě, zrušil bych to, nebo pro mě za mě ať si to uživatel rozhodne sám.

Největší problém vidím v zamčení starého obsahu. Když to řeknu obchodně, bylo vytvořeno a prezentováno za starého obchodního modelu a tak i zaplaceno (reklamou), tak by mělo tak zůstat. Ale je to jenom názor, opět, majitel ať si to nastaví dle svého uvážení. Nějaký poznámky typu, že někdo poslal redaktorovi odměnu a te´d to nevidí - tak snad to byla jednorázová odměna autorovi, že udělal něco nadstandardně, ne platba za článek a že na to dílo mám doživotně nárok .

Není to ani cena jedné nádrže benzínu. Mě rok čtení m.cz přinese víc potěšení než vyjetí jedné nádrže. Nebo jedna návštěva hospody. Utrácím daleko víc za blbosti, tohle je malá cena za něco smysluplného a navíc podpořím někoho, koho práce baví.

Dan66 (76) napsal 25.02.2024 v 22:26+3

Práce všech v redakci si velmi vážím a tak s poplatkem za něco, co mi poskytuje radost i poučení nemám žádný problém.

petr1000001 (207) napsal 25.02.2024 v 21:40+2

Ahoj Jardo
Musím přiznat,že mne to taky zaskočilo,ale patřím k těm,co už mají platební údaje v emailu...
Je mi líto,co všechno se tu dozvíš o lidech,pro které tenhle web děláte...
Tak přeji pár dnů hroší kůži a nenechte si to zprotivit.
Myslím,že většina kteří na platbu přistoupili a přistoupí to dělá právě z pocitu dobře odváděné práce a jakéhosi vlastního vztahu s Vaším webem. Výhody jsou podle mne ve většině případů druhořadou motivací i podle toho,jak to tady pročítám ...
Držím palce,ať se to ubírá dobrým směrem,...

JíraFZS (24) napsal 25.02.2024 v 21:36-1+1

No dokud tady budete I nadále fungovat jako propagace Matyldy1 až 10 jako top stroje, kde nedostatky a nekvalitní zpracování prezentuje jako klady, tak s tím premium účtem raději počkám.

Snowball (25) napsal 25.02.2024 v 21:23+2

Tak jako dobrovolně platím koncesionářské poplatky, přestože nemáme televizi ani rádio, tak první myšlenka byla, že si Premium Motorkáře předplatím, přestože ty dlouhé “hodnotné” články prakticky nikdy nečtu, čtu skoro výhradně čtenářské cestopisy a recenze. Ale nějak jsem automaticky předpokládal, že předplatitelé budou mít web bez reklam, o čemž ale není v článku zmínka. Reklamy mi docela pijou krev. Asi to nakonec i tak předplatím, ale asi z toho nebudu mít takovou radost.
Další věc, co mě překvapila, že soutěže o ceny budou za paywallem. Měl jsem za to, že tyto ceny platí inzerenti a za zveřejnění soutěže platí redakci, a že jsou to právě ti inzerenti, pro koho jsou soutěže výhodné, protože mají spočítáno, že jim tato propagace přinese víc, než kolik je soutěž stála. Tím, že se soutěžím omezí publikum, budou tratit hlavně inzerenti, a potažmo redakce.

Signum68 (35) napsal 25.02.2024 v 20:45+1

QRkod by byl nejjednoduzsi -je rok 2024 net ovlada umela inteligence.A platba Navic za online platbu gopay je absurdita.

kníželucifer (31) napsal 25.02.2024 v 20:24-1+3

Prej fórum je fórum jak v hospodě každý může uplatnit svůj názor
Velký hov.. akurát, dvakrát mě tu nejaký lojza zasekl za můj názor a teď eště sce po mě nejakú stovku za tútok selekcu. Nechte si zdát chlapci. A nálepka korunky to už je dělení na oné ovce a neovce, libtardi v praxi majn got. Karel sa mosí v hrobu obracat.
Dybyste se aspoň nesrali do komentářů.
Ináč má web svoje kúzlo a stopro aj tá reklama nejaké goldeny vydělá. Šak dyž vás to rádoby zadarmo neba tak běžte do pekárny sypat rohlíky makem.
Za chvílu začnete třeba mazat uživatelú za názor anebo dyž nepošlú love.
Předplatim si rači Brejzrs, za to sice mam pi.. ale každých pět sekund može byt jiná
Dyž chcete love, přidejte reklamu negde do rožka.
A né Prémium boha jeho!!!

hulinam (5) napsal 25.02.2024 v 20:00-1+6

Motorkáři.cz odvádí skvělou práci. Čtu vás každý den a těším se na to. V předplatném nevidím žádný problém.

Obdélník (22) napsal 25.02.2024 v 19:54

Ne.
Soutěže mě nezajímají.
Články v 99% nečtu.
Reklam je tu dost.

Zajímá mě hlavně forum a inzerce.

Bobhecl (4) napsal 25.02.2024 v 19:47-1+5

Děláte dobrou práci, zaplatil jsem si předplatné na rok. Věřím, že to je dobře pro nezávislost.

hobr (11) napsal 25.02.2024 v 19:33+3

Sklouzávám do osobní roviny - člověk, který mě zabanoval za NIC, po mě ještě bude chtít peníze?
Ani náhodou!

r.bure (86) napsal 25.02.2024 v 19:30

Tak jsem si dal tu praci a dobre pet minut jsem se snazil dopatrat te koruny, ktera tu budi takove emoce. Chodim jsem vetsinou pres apku a tam ji asi nevidim. Nakonec jsem ji nasel, ale nic to se mnou neudelalo. Asi jsem divnej…

K167 (1502) napsal 25.02.2024 v 19:19+1

Slovo "Prémium" mi způsobuje osypky, těch výhod, které přináší osobně moc nevyužiji, korunu si rád vyměním za šaškovskou čepici nebo si ji až to půjde smažu v nastavení, ale přesto jsem přispěl na provoz těchto stránek, protože články, videa a inzerci sleduji stále a je to podle mého názoru profesionálně udělané.
A teď k tomu "rozdělování". Osobně nemám naprosto vůbec žádný problém ani zášť vůči někomu, kdo si předplatné neobjedná ... z důvodu toho, že si ho neobjednal. Ale žvanění o "správných" a "nepsrávných" návštěvnících mi přijde hloupé a pokud se podívám níže do diskuze, píšou sem o něm někteří z těch, kteří s předplatným nesouhlasí. Kdyžtak mě, prosím, opravte a ukažte mi někoho z předplatitelů, kdo tady ty lidi takto škatulkuje.

pavel73 (12) napsal 25.02.2024 v 19:13+7

Jsem tu od 2006. Nedávno jsem si říkal, z čeho žijí. Zadarmo to asi nedělají, tak asi musí něco jíst... Dal jsem na zkoušku 6 měsíců. Motorkáři jsou mojí dennodenní stránkou, kterou čtu a jsou pro mě velkým zdrojem informací. Kolik inzerátů jsem tady měl, kolik motorek tady prodal... I kdyby nic, tak za to jim peníze pošlu. Chlapi, zdar. jen tak dál, at mám pořád co číst.

Ubrus1 (1) napsal 25.02.2024 v 18:59-1+2

Zaplaceno zatím na rok, korunka mi nevadí.

Kami (5) napsal 25.02.2024 v 18:43+2

Předplatil jsem si. Sice to nepotěšilo, ake nemám s tím velký problém.
Jedna věc se mi ale nelíbí.
Myslím, že jste neměli dávat staré články do sekce premium.

Lucasbiker (175) napsal 25.02.2024 v 18:24-4+20

Inu, vážená redakce:
Nesmírně si vážím Vaší práce, jsem tu skoro od začátku (nojooo, už to pomalu bude 20let, tohle je můj druhý profil za tu dobu) a za tu dobu web prošel obrovským vývojem, kvalita a množství obsahu se nesmírně zvýšila, stejně jako počet přihlášených uživatelů. Jako začátečník jsem tu našel pár stejně zapálených kámošů a i velké množství uživatelských zkušeností, rad a názorů. Byl to prostě jediný web pro moto nadšence a nejspíš stále je. Jen doba se mění a možná i zdejší osazenstvo, možná jen já, kdoví
Každopádně za členství v této komunitě platit zatím nehodlám, z principu. Tolik let to tu dokázalo fungovat bez placeného členství, web jen vzkvétal. Působí to na mě tak, že si prostě jen jednou někdo řekl: "Jak bychom mohli vydělat ještě víc? Zpoplatníme web! Když to funguje jinde, navíc poslední dobou už motorkáři nejsou takové socky jako bývali, když jsme začínali..." Asi tak nějak bych to viděl já a nejde mi to pod vousy Třeba se pletu, je to jen můj názor, ale určitě by šlo dál pokračovat i bez předplatného a rozdělení zdejšího osazenstva na platící a neplatící. Jakoby nestačilo všeobecné rozdělování společnosti... Navíc žádný významný benefit pro mne z toho předplatného neplyne, jen bych si přečetl články stejně jako dřív, kafe na výstavě si nechte, stejně jako topované inzeráty. Vím, že se nám ten internet mění, ale nedělejte tady z toho OnlyFans nebo Patreon...
A pro zbytek těch "správných" návštěvníků: Hlavně se nezapomeňte přihlásit, že už máte zaplaceno a tleskejte a volejte hurá!
Jde to všechno do p*dele...

4 reakce

Jarda
Jarda 25.02.2024 v 19:13

Ahoj, diky za názor, chápu. Ale ten web pořád bez předplatného pojede dál, jen prostě některé věci nebudou pro všechny volně k dispozici a přečtení.
Ono totiž za těch 23 let se to posunulo do takových rozměrů, že už nejsme v redakci dva, ale je nás sedm a další přibývají. S video recenzemi se otevřely další pracovní pozice, prostě to roste každým rokem více a více a nejde to do nekonečna dělat stejným způsobem. Teď děláme novou mobilní aplikaci pro obě platformy atd... Není cílem tady někoho prosit o peníze za předplatné. Já totiž věřím tomu, že benefity, které uživatel dostane během roku mu tu pětistovku několikrát vrátí zpět ať už formou slev u firem nebo kvalitních článků například u srovnávacích testů nebo článků od Alana, které pro vás připravujeme již několik let. Nekupujete si zajíce v pytli, ale víte, že se novinářskou práci snažíme dělat poctivě a kvalitně.
Rozdělení na dva tábory opravdu nechápu, pokud jde o ty ikonky, bude možnost si je schovat nebo si tam místo korunky dát třeba hadovku, vymyslíme nějaké možnosti, ale přijde mě to opravdu už hledání proč ne.


Strngr (141) napsal 25.02.2024 v 17:59-1+3

Je to tam, dva roky.
Hodně zdaru a schopných redaktorů.

vojtechposmourny (311) napsal 25.02.2024 v 17:32+3

Ty jo, komentářů víc jak u článků s novou Jawou :D

FrogySkoky (132) napsal 25.02.2024 v 17:12-1+3

Zaplaceno,, ať se daří.




TOPlist