europ_asistance_2024



Kterak jsme se s manželkou vraceli z dáááál

Kapitoly článku

Pár postřehů závěrem: Cestování po Evropě je snazší a levnější než kdykoli dříve. Platíme jednotnou měnou, na hranicích nás většinou nikdo nezdržuje a voláme za stejný kačky jako doma. Jediný, co mě štvalo, že nám v zahraničí nefungovala mobilní data. Až doma jsem zjistil, že je to jen nastavením v mobilu, tak jsme hledali Decathlony kvůli WiFi úplně zbytečně, za což se teď stydím. Jako hlášku výpravy bych vypíchl manželčino rozluštění zkratky TDI na italských Audinách. Podle stylu jejich jízdy to vyhodnotila jako Turbo Debil Italskej, což sedí:).

Celkově jsme místo původně plánovaných 4000km najeli pouhých 2573 km. Zmokli jsme, já jsem dokonce i spadl, ale příkoří, která se nám po cestě přihodila, byla více než vykompenzována zážitky z cesty, která, jak se opětovně ukázalo, byla vlastně cílem.

Pokud jste můj pokus o sepsání něčeho jako cestopisu dočetli až sem, pak Vám děkuji a doufám, že jste se aspoň trochu pobavili a načerpali inspiraci na vaše vlastní dobrodružství v jedné stopě. Nám už se v hlavě rodí myšlenky na nové destinace, kam se vydáme letos. Kdo ví?! Třeba se v tom světě příště potkáme.

Nás rozhodně nepřehlédnete:).

 

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (40x):
Motokatalog.cz


TOPlist