gbox_leden



Testujte s námi: pneu Dunlop Roadsmart III

Najezdíte za letošní sezonu alespoň deset tisíc kilometrů? Máte cestovní motorku nebo naháče? Pak hledáme právě vás! Tři vybraní zájemci se mohou stát testovacími jezdci a vyzkoušet co vydrží sada nových pneumatik Dunlop Roadsmart III.

Novou generaci sportovně-cestovních pneumatik, která přišla na trh začátkem tohoto roku, provází skvělá pověst. Gumy Dunlop Roadsmart III zvítězily v nezávislém testu před čtyřmi konkurenčními produkty, a naše první zkušenosti s nimi jsou také velmi pozitivní. Na prezentaci ve Francii jsme je potrápili na suchu i na vodě, na prostydlých silnicích i vyhřátém okruhu, ale nenašli jsme žádné slabé místo. Co jsme však za jednen den vyzkoušet nemohli, je extrémně dlouhý nájezd, kterým se výrobce chlubí. Hlavně u přední gumy má být náskok proti průměru jiných značek obrovský - 82 %. 

Proto teď hledáme aktivní jezdce, kteří nám pomohou prověřit kvalitu a výdrž nových Dunlopek. Mohou to být majitelé cestovních endur, sportovních naháčů, velkých cesťáků nebo klidně i supersportů - vyloženě nevhodné jsou jen cruisery, skútry a stopětadvacítky. V tabulce si můžete zjistit, zda jsou k dispozici rozměry pro vaši motorku.

Máte-li zájem se tohoto testu zúčastnit, napište nám mailem co máte za motorku, kolik kilometrů ročně zhruba najezdíte, na jakých trasách (každodenní cesty do práce, víkendové vyjížďky a podobně), a jakým stylem (sportovně, turisticky nebo úplně na kochačku). Uzávěrka přihlášek je 1. května ve 23:59.

Společně s českým zastoupením značky Dunlop pak vybereme tři jezdce, kteří dostanou po sadě nových pneumatik Roadsmart III. Vaším jediným úkolem bude sjet gumy až do konce jejich životnosti a sepsat pár řádků o tom, jak se vám na nich jezdilo, kolik vydržely kilometrů, případně v čem byly lepší nebo horší proti jiným pneumatikám, které znáte.

K testovací sadě pneumatik navíc nabízíme možnost přezutí zdarma v těchto městech:

  • Praha 6 - Suchdol 
  • Brno 
  • Hradec Králové 
  • České Budějovice 
  • Český Těšín

Jestli vás tahle nabídka zaujala a splňujete všechny podmínky, neváhejte a pište! Do uzávěrky zbývá rovných čtrnáct dní. Testovací jezdce vybereme během prvního květnového týdne.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška (Odebírat články autora) - Výška testovacího jezdce: 186 cm
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (15x):


TOPlist