europ_asistance_2024



Nový atlas ČR od MotoRoute

Magazín MotoRoute na letošní výstavě Motosalon představil zajímavý motoatlas České republiky. Atlas je přizpůsoben k použití na motorce celou řadou nejrůznějších vychytávek, od ideální velikosti, vhodné do tankvaku, až po voděodolnou úpravou.

Kromě toho, že se nový atlas MotoRoute do tankbáglu dobře vejde, mu neuškodí ani časté vytahování zpod slídy - desky jsou skutečně pevné a každý list uvnitř je zpevněn laminací. Ta zároveň zajišťuje voděodolnost, a spolu s kvalitní kroužkovou vazbou činí atlas prakticky nezničitelným. Na laminované listy můžete psát poznámky nebo zvýrazňovat úseky při plánování tras, a později je opět vygumovat.  
Měřítko 1:350 000 umožňuje snadno najít i ty nejzapadlejší silničky, a zeleně označené úseky navíc upozorňují na malebné výhledy nebo jinak motorkářsky zajímavou trasu. V atlasu nechybí ani kontaktní informace na ubytovací zařízení, která ochotně poskytují služby motorkářům, nebo motoshopy a servisy. Spolehnout se pochopitelně můžete na aktuální mapová data.
Podrobnější informace najdete v následujícím videu, které zachycuje náročný redakční test atlasu.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.





Informace o redaktorovi

Petr Poduška (Odebírat články autora) - Výška testovacího jezdce: 186 cm

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (20x):


TOPlist