europ_asistance_2024



Kvalifikace na BMW Motorrad GS Trophy

Kvalifikační víkend BMW Motorrad GS Trophy pro Střední a Východní Evropu se letos o něco přiblíží k polsko-slovenským hranicím, konkrétně na polskou stranu Malých Beskyd. Akce se koná o posledním srpnovém víkendu, a registrace i start proběhnou v městečku Komaňcza.

Během soutěžního víkendu (23.- 24. srpna) si závodníci na dvou kvalifikačních okruzích dosyta užijí jízdy po asfaltu i v terénu, a chybět tradičně nebudou ani nejrůznější soutěže. Na základě výsledků pak odborná porota vybere tři nejlepší jezdce, kteří se na základě úspěšné kvalifikace mohou zúčastnit mezinárodního finále BMW Motorrad GS Trophy 2014 jako reprezentanti týmu Střední a Východní Evropy.
BMW Motorrad GS Trophy je amatérský závod, který sa koná každý druhý rok a zúčastnit se ho mohou jezdci na motocyklech BMW GS. Protože se jedná o hobby akci, samotná atmosféra tomu odpovídá - jde tu především o zábavu a pohodu. Organizátoři připravují zábavný doprovodný program, plný živých koncertů a účastníci sa stávají součástí jedinečného dobrodružství pod hlavičkou BMW Motorrad.
Více informací o BMW Motorrad GS Trophy 2013 Central Eastern Qualifier najdete na webu polských organizátorů.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška (Odebírat články autora) - Výška testovacího jezdce: 186 cm

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):


TOPlist