husqvarna_svartpilen_801_2




Průvodce výstavou Motocykl 2008

Kapitoly článku

Datum konání pro veřejnost:

6.3. - 9.3. 2008

Otevírací doba výstavy:

čtvrtek - pátek 10:00 - 21:00 hodin
sobota 10:00 - 20:00 hodin
neděle 10:00 - 17:00 hodin

 

 

Vstupné:

150,- Kč

Jak se dopravit na výstaviště:

Na motorce nebo autem
Z jihu a východu to je jednoduché:
po D1 a dál po magistrále pořád rovně okolo Václaváku, přejedete řeku, další 1 km stále rovně až k železničnímu přejezdu, tam silnice zahýbá mírně doprava, vy se dáte malinko vlevo (podél prodejny A-Spirit - Aprilia, MotoGuzi) a po 100 m jste na křižovatce u parkoviště Výstaviště.

Ze severu:
přijedete po Teplické dálnici a jedete stále rovně na centrum. Až přejedete řeku, sjeďte doprava a pokračujte ještě cca 500 m podél kolejí tramvaje a jste na výstavišti.

Ze západu:
od Plzně - jeďte podle ukazatelů na centrum, až se dostanete na magistrálu a dále podle pokynů v prvním odstavci (Z jihu a východu). Jde to i kratší cestou přes Letnou, ale tu si raději nastudujte z mapy.

Jinak (Autobus/vlak/MHD)
Pokud vám jede vlak až na nádraží Holešovice, máte vyhráno, jinak po příjezdu do Prahy sedněte na metro a dopravte se do stanice Nádraží Holešovice (na trase C), kde můžete využít toho, že v Praze platí jízdenky i na přestupy, a sednout na tramvaj 5, 12, 14, nebo 17 a popojet jednu stanici přímo před vstupní bránu výstaviště, nebo ten kilometr raději popojít pěšky (což může být kvůli dopravním zácpám i rychlejší). Nebo je možné využít linku 751, která Vás zdarma doveze až na výstaviště.

Pokud byste narazili na potíže se zakoupením jízdenky na pražské MHD, můžete zakoupit stejně drahou (26 Kč - přestupní, na 90 minut) SMS jízdenku zasláním SMS zprávy s textem "DPT" na číslo 902 06 26. Asi za dvě minuty přijde SMS jízdenka s kódem, kterým se můžete prokázat při případné kontrole. Docela to funguje, nezávisí to na operátorovi a bývá to jednodušší než pobíhat kolem tramvajové zastávky a hledat trafiku.

 

 

Parkování

Motorky:
Nejlépe na placeném hlídaném parkovišti před sportovní halou - motorka se vždycky vejde. Auta:
Placené hlídané parkoviště před sportovní halou bývá přeplněné. V Holešovicích už zaparkujete jen těžko, doporučujeme nechat auto na kraji města na P+R u metra a dopravit se na výstaviště MHD.

Odkazy na minulé výstavy:


Příloha k výstavě Motocykl 2007
Příloha k výstavě Motocykl 2006
Reportáž výstava Motocykl 2005
Speciální příloha k výstavě Motocykl 2004
Reportáž výstava Motocykl 2003
Reportáž výstava Motocykl 2002
Reportáž výstava Motocykl 2001

Užitečné odkazy:


Oficiální stránky výstavy Motocykl

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist