journeyman_brezen




Moto Guzzi přidává další verzi oblíbené V7

Pokud se to k vám ještě nedostalo, tak minulý víkend na francouzsko-španělském východním pobřeží probíhal festival Wheels and Waves. Dalo by se říct festival všech cafe racerů, bobberů, scramblerů a s tím spojené kultury. Mnoho značek ho využívá ke své prezentaci a patří k nim i italská Moto Guzzi. Ta zde představila novou verzi „vésedmičky“ s názvem Limited.

Kapitoly článku

Název sám o sobě říká, že nepůjde o žádnou masovku ale o pětiset kusou edici. Nečekejte nic velkého, jak to už u Italů bývá, vyměnili jen pár dílů a limitka je na světě. Díly jsou to ale fajnové. Na první pohled vaše oči oslní chromová nádrž se stylovým koženým řemenem a hliníkovým uzávěrem. Chromové jsou samozřejmě i výfuky, stejně blýskavé je třeba i zadní madlo.

Tyhle odkazy na klasickou historii sedmsetpadesátky doplňují moderní karbonové boční kryty a blatníky. Tmavá barva, přesněji řečeno černá, je nejkontrastnější barvou k leštěným dílům, proto jsou v téhle barvě hliníková kola nebo nové hliníkové kryty vstřikovačů. Na závěr samozřejmě nesmí chybět klemy řídítek se sériovým číslem tak, aby všichni věděli, že jde o výjimečnou motorku, která se nabízí za 10 290 Euro.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autor článku obdržel prémii 9 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 3 Kč
Honzatuu přispěl 3 Kč
motoladič přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist