husqvarna_svartpilen_801_2




Laura Marko na tandemu s Vláďou: Motorky jsou virus, který je neléčitelný

Hostem pátečního seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou je dáma Laura Marko, která pracuje pro společnost Faber Moto, tedy výhradního dovozce značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa do České republiky. V rozhovoru si popovídáme nejen o značkách, které má Faber Moto pod palcem, ale také o Lauře a jejím vztahu k motorkám.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O značkách Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa
  • Jak se Laura dostala k motorkám
  • O motorkách, které má Laura doma a na čem všem jezdila
  • Jak fungují Italské značky s velkou historií
  • O lidech kolem značek Aprilia, Moto Guzzi, Piagio, Vespa
  • Jak důležitý je motorsport pro Aprilii, zejmána MotoGP
    Náš tip

    Stahujte v nezkrácené verzi v MP3: marko.mp3

Itálie je motorkám země zaslíbená, a to dokazuje nespočet značek, které se tam narodily a dneska patří mezi světovou špičku. Je bez debat, že z nich charisma jen čiší, a to jednoznačně platí také o čtyřlístku Moto Guzzi, Aprilia, Vespa a Piaggio, který uz nás zastupuje rakouská firma Faber Moto. Každá značka si jde svou cestou a každá z nich má svůj nezaměnitelný rukopis. Laura Marko v rozhovoru přibližuje, jací jsou jejich zákazníci nebo jaké modely jsou na výslunní a na co se fanoušci můžou těšit. Mluví se také o motosportu, o MotoGP, ale i o lidech z továren, kteří svoji práci milují a jsou na svou značku náležitě pyšní. Už proto je fajn navštívit muzeum Moto Guzzi, kde atmosféra člověka totálně pohltí.

Laura v rozhovoru vypráví o své vášni pro italské motorky a prozradí, jak se do jedné stopy dostala a co všechno za řidítky zažila. Ano, je to tak, život bez skútrů a motorek si dneska nedokáže představit. Jelikož Faber Moto sídlí ve Vídni, kde rodilá Slovenka Laura žije už dlouhá léta, zmíní se o životě v rakouské metropoli nebo o akcích, které tam ráda navštěvuje. Mimochodem, dozvíte se, že i na stylovém skútru se dá vyrazit na dovolenou pěkných pár stovek kilometrů od domova a má to svoje kouzlo.

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Honza Fuka - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • Faber Moto

    Výhradní dovozce značek Vespa, Piaggio, Moto Guzzi, Aprilia pro Českou republiku a Slovensko.




TOPlist