husqvarna_svartpilen_801_2




Redakční podcast: MotoGP na spadnutí!

V novém dílu našeho redakčního podcastu budeme trochu netradičně sportovat – konkrétně na té nejvyšší úrovni motocyklového motorsportu. Za dveřmi je totiž první závod nové seźony MotoGP a tak jsme se jali rozebírat nejen celé startovní pole, ale i odhady a dohady týkající se budoucích výsledků.

S tématem podcastu mě oslovil náš drahý externista Tomáš „Šeri“ Scherer. Ten kromě toho, že sleduje dění okolo MotoGP nesmírně intenzivně už od doby, kdy se z dvoutaktní éry stala čtyřtaktní, píše i seriál článků Osobnosti paddocku.

Šeri pak přišel za redakční mikrofon s ohromně rozsáhlou přípravou, překypující známými i zákulisními informacemi. Prošli jsme tedy do detailu každý tým, a to včetně změn pro letošní sezónu, dotkli jsme se kontroverzního tématu aerodynamiky – aneb Proč po okruzích jezdí okřídlená monstra – a rozebrali jsme i české želízko v ohni, tedy Filipa Salače, který odstartuje svou třetí sezónu v seriálu Moto2.

Podcast si můžete v plné délce rovnou přehrát zde:

Zkrátka a dobře by to měla být slušná průprava pro nadcházející sezónu, a to ať už jí načnete z pozice ostříleného a znalého diváka, nebo jako „nováček“ kterého se téma MotoGP dosud sotva dotknulo.

Vedle toho, že si náš podcast můžete pustit přímo tady v přehrávači, najdete ho taky na Spotify, Apple podcastech a platformě Soundcloud.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)
Tomáš Scherer - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 15 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
peteRR9 přispěl 15 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist