globalmoto_kveten





Téma: Zasírači vláken
9.11.2010 v 21:18
Zasírači všech vláken spojte se!!!

To se to tady pěkně zasírá!

Naposledy editováno 10.04.2012 18:53:53

Blokovaní uživatelé: eMnatřetí

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Zasírači vláken

3.3.2022 v 16:22 | Nahoru | #1
PaMi> Do ukrajinskýho se náhodou dává úplně normálně, abys věděl. Ale řepa se v průběhu vaření osmaží na sádle s protlakem a zalije se trochou octa, pak se přidá trocha vývaru a nechá se to v samostatným kastrólu probublávat. Ten ocet ve výsledku snižuje chuť řepy. Tož tak
Důkaz: vlákno Příběh tří slov, 25.2.2022 ve 20:02 (17845) foto části receptu

Naposledy editováno 03.03.2022 16:26:00

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Zasírači vláken

3.3.2022 v 20:13 | Nahoru | #2

Codo píše: PaMi> Do ukrajinskýho se náhodou dává úplně normálně, abys věděl. Ale řepa se v průběhu vaření osmaží na sádle s protlakem a zalije se trochou octa, pak se přidá trocha vývaru a nechá se to v samostatným kastrólu probublávat. Ten ocet ve výsledku snižuje chuť řepy. Tož tak
Důkaz: vlákno Příběh tří slov, 25.2.2022 ve 20:02 (17845) foto části receptu


Já vím že tam ta řepa patří, ale musím ho nějak odlišit,a ty zkurvysyny ruské potrestat.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist