To se to tady pěkně zasírá!
Naposledy editováno 10.04.2012 18:53:53
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Zasírači vláken
Codo píše: PaMi> Do ukrajinskýho se náhodou dává úplně normálně, abys věděl. Ale řepa se v průběhu vaření osmaží na sádle s protlakem a zalije se trochou octa, pak se přidá trocha vývaru a nechá se to v samostatným kastrólu probublávat. Ten ocet ve výsledku snižuje chuť řepy. Tož tak
Důkaz: vlákno Příběh tří slov, 25.2.2022 ve 20:02 (17845) foto části receptu
Já vím že tam ta řepa patří, ale musím ho nějak odlišit,a ty zkurvysyny ruské potrestat.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Zasírači vláken
PaMi píše: Já vím že tam ta řepa patří, ale musím ho nějak odlišit,a ty zkurvysyny ruské potrestat.
Jo tááák, no tyvole, to je fikaný!! Mně serou i amíci, tak že bych si dal u Mekáče krupicovou kaši?!!! To bude odboj jedna báseň