Téma: Hlávkový salát
 
12.10.2010 v 17:24
Nebudu se vás ptát jestli ho jíte nebo ne, ale nedávno jsem si v jednom nejmenovaném motorestu dával polední menu, kde byla jako příloha hlávkový salát. No a jak přišla řada na salát, tak jsem se divil proč chutná tak divně (prostě klasickej salát v misce s nálevem), no a zlistil jsem, že ty listy jsou potřený sádlem, a že ho tam nebylo málo. Upřímně bylo to fakt HNUSNÝ.

A tak se ptám nějakého kuchaře tady na fóru: JE TO VŮBEC NORMÁLNÍ???

1 reakcí na tento příspěvek Hlávkový salát

12.10.2010 v 17:32 | Nahoru | #1
V poho,já jenom abys věděl. Jinak hlávkový salát se běžně přelíval horkým omastkem,třeba z řízků....

(reakce na) Hlávkový salát

12.10.2010 v 17:38 | Nahoru | #2

verybusy>V poho,já jenom abys věděl. Jinak hlávkový salát se běžně přelíval horkým omastkem,třeba z řízků....



taky něco takovýho pamatuju - naše mamka sice dělala hlávkovej salát se sladkokyselým nálevem ale navrch na něj přilívala omastek a rozškvařenou slaninu

majklboj>jinak obchodníci hodně často omastí zeleninu právě proto že ve vitrínce líp vypadá a neosychá - takže ji mohou prodávat celý den a nebo i ten další...

Naposledy editováno 12.10.2010 17:38:40
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist