Téma: Esspreso - kávovar
 
1.9.2010 v 13:52
Zdař bůh,
Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.

V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?

Dík za info.

Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.

1 reakcí na tento příspěvek Esspreso - kávovar

17.1.2015 v 21:10 | Nahoru | #1
mokka konvička je celkem moje oblíbená příprava mimo domov. je to takové výbušné .
příprava je trochu náchylná na přepálení kávy vysokou teplotou. doporučuje se naplnit nádobku k ventilu horkou vodou, do nádobky nasypat po hranu kávu a sešroubovat. zahřívat citlivě. je dobrý mít několik velikostí podle počtu šálků co chci připravit.

(reakce na) Esspreso - kávovar

17.1.2015 v 23:25 | Nahoru | #2
Vladimir>Jo jo to o přepálaní jsem se dočetl a mělo by to být asi jediné mínus.Mám velikost na 4 šálky,ale rozlévám do 2,nebo do 3.Zkoušel jsem poloviční porci,ale je poznat rozdíl oproti plnému množství.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist