Téma: Esspreso - kávovar
 
1.9.2010 v 13:52
Zdař bůh,
Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.

V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?

Dík za info.

Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar

8.1.2015 v 18:51 | Nahoru | #1
dj_hroch> Nevím, já od Jihlavanky znám jen ten hnědý rozpustný instant a to je fakt patok, co snad kafe ani neviděl. A ty pytlíky "3 v 1" sice na chuť nejsou nejhorší, ale to je právě zásluhou náhražek, bohužel. Ale ten "důvod existence" mě nenapadá, co můžeš mít na mysli. Možná tak rychlou přípravu, nebo třeba někdo echt kafe nesnese (je mu po něm těžko, tlačí jej kufr, nebo mu z toho lítá tlak), ale s instanty problém nemá. Jiný důvod mě tak z fleku nenapadá.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar

8.1.2015 v 19:33 | Nahoru | #2
J.M.K.> Za barem - některé míchané nápoje reálně děláš z instantu. Na cesty... tak jako i na dovolence na mašině si vždycky najdem čas zajít do nějaké kavárničky po cestě na kafe, ale pro případ náhlé potřeby a kofeinové absence v odhlelém místě s sebou něco vozíš také. A rozhodně snesitelnější než N v jednom (které jsou navíc příšerně přeslazené) je trocha instantu v pytliku, navíc skladnější i s mlíkem zvlášť. Pozřeš to a stále máš důvod se těšit na opravdové kafe do kavárny
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist