Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.
V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?
Dík za info.
Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.
1 reakcí na tento příspěvek Esspreso - kávovar
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
ptaak píše: Nespočetněkrát jsem měl v restauraci espresso z mašiny mnohonásobně dražší a bylo to hnusný, že lépe to chutnalo i doma z 3,5barového
"bar" je zhruba stejně nicneříkající reklamní buzzword jako "MPixel". Marketing, jak je vidět, asi světu vládne
Ad hnusná restaurace - co bylo použito za zrna, jaká byla hrubost mletí, nastavena teplota? Čisté prostředí? Přístup baristy k přípravě kávy? Nehledej zradu prvně jen v mašině ta má pouze nějakou část vlivu.