Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.
V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?
Dík za info.
Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.
1 reakcí na tento příspěvek Esspreso - kávovar
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar
ptaak píše: Jsem rád, že jsem to tu rozjel Nakonec jsem pořídil toto a jsem nadmíru spokojen, nejdřív jsem labotroval s hrubostí (mám taky mlýnek KG89) a udělám s tím kávu podle mě srovnatelnou s restaurací (neberte to doslova znalci ). Pěna udrží několik vteřin cukr a fakt dobrý. První den jsem zkoušel a zkoušel a pak do dvou nespal
Nechci ti brát iluze, ale pěna na kávě má na její kvalitu stejnej vliv asi jako reflexní proužky na výkon motorky:D. A s cukrem na povrchu je to jen oblíbenej marketingový tah, protože s dvojitým sítkem u rádoby páky uděláš pěnu i u rok vyčpělý Jihlavanky.