Téma: Esspreso - kávovar
 
1.9.2010 v 13:52
Zdař bůh,
Chtěl bych se zeptat zkušenějších - koukám na kávovar do práce - DeLongi EC7 ,ale má tlak pouze 3,5 baru. Ostatní o něco lepší kávovary mají kolem 15 barů.

V čem je rozdíl? dělá se to kafe déle? a nebo to má taky výraznější chuŤ?

Dík za info.

Nebo popř doporučit nějaký - bez mlejnku.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar

6.1.2015 v 16:36 | Nahoru | #1

ptaak píše: Jsem rád, že jsem to tu rozjel Nakonec jsem pořídil toto a jsem nadmíru spokojen, nejdřív jsem labotroval s hrubostí (mám taky mlýnek KG89) a udělám s tím kávu podle mě srovnatelnou s restaurací (neberte to doslova znalci ). Pěna udrží několik vteřin cukr a fakt dobrý. První den jsem zkoušel a zkoušel a pak do dvou nespal



Nechci ti brát iluze, ale pěna na kávě má na její kvalitu stejnej vliv asi jako reflexní proužky na výkon motorky:D. A s cukrem na povrchu je to jen oblíbenej marketingový tah, protože s dvojitým sítkem u rádoby páky uděláš pěnu i u rok vyčpělý Jihlavanky.

2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Esspreso - kávovar

6.1.2015 v 16:51 | Nahoru | #2
jongi> Já vím, ale vypadá to dobře Ne tak měl jsem 3,5baru předtím a to neudělalo nic.Když nemám espresso tak co tedy?
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist