Téma: Club Chasníků 100kg+
 
25.5.2010 v 19:54
..............

Naposledy editováno 12.11.2015 19:22:28

1 reakcí na tento příspěvek Club Chasníků 100kg+

23.2.2014 v 19:57 | Nahoru | #1
Tak jsem si o víkendu taky hrál v kuchyni, vytvářel jsem domácí demi - glace (základ na šťávy a omáčky k masu místo průmyslovejch bujonů) - je to časově náročný, 18-20 hodin pomalýho vaření, pak vychladnout, sebrat tuk a ještě redukovat, ale vypadá to tak jak to vypadat má. Fotodokumentaci nemám a ještě jsem to ani nepoužil, na zejtra mám nachystaný dva stejky z krkovice tak to použiju na sosík, jinak to je hlavně do zásoby na zamražení.
Až vyzkouším poreferuju jestli těch asi 30 hodin přípravy stálo za to
Čau, Tom

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Club Chasníků 100kg+

23.2.2014 v 20:02 | Nahoru | #2
TomElefant750> stojí to za to
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist