bmw_r1300gs_cartec





Téma: Islamizace Evropy
16.3.2019 v 11:19
Tak nám opět zavřeli vlákno, paní Mullerová, tak to zkusím zde... :

tralala_pyco píše: ja bych se drzel toho politologickyho deleni, pro prehlednost - totiz, ze ty ultraodnoze se projevujou nasilne a povazujou nasili za prijatelny ve vztahu vuci statu nebo obcanum.



já bych to tak až neviděl. Každý stát a každé zřízení jistou formu násilí používá. Podívej se na střet Francie vs. žluté vesty...

Naposledy editováno 16.03.2019 11:31:40

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Islamizace Evropy

8.7.2020 v 18:20 | Nahoru | #1

RomanSS píše: Nebyl, protože jsem byl v Sečuánu a ve městě jsme našli jen jednu psí restauraci a tu místní nedoporučovali...

Ale ochutnal jsem tam hodně jiných věcí, který se tady už dávno nejí. Moje doposud nejzajímavější služebka.

Já ochutnám rád cokoliv místního...jen teď bych se asi vyhnul netopýre


Tak čína po sečuánsku je má oblíbená pochoutka Ale asi by to chtělo zkusit originál a ne české kopie,ale v té Číně si ale člověk nemůže být jistej z čeho to je, jestli místo kuřecího mu tam nešoupli třeba toho kocoura nebo krysu, jak praví české lidové rčení - kdo by to byl čekal, že ten srnec štěkal
U mě je zatím jistější třeba Thajsko kde jsem si pochutnával ale mají to tam dost ostré ale některé ty jejich polévky s tou jejich zeleninou a různými výhonky a masem a kořením to je fakt bomba.
Ty a kde pracuješ, neberou tam brigádníky, já bych si taky rád pocestoval za cizí prachy

(reakce na) Islamizace Evropy

8.7.2020 v 18:31 | Nahoru | #2

maco píše: Tak čína po sečuánsku je má oblíbená pochoutka Ale asi by to chtělo zkusit originál a ne české kopie,ale v té Číně si ale člověk nemůže být jistej z čeho to je, jestli místo kuřecího mu tam nešoupli třeba toho kocoura nebo krysu, jak praví české lidové rčení - kdo by to byl čekal, že ten srnec štěkal
U mě je zatím jistější třeba Thajsko kde jsem si pochutnával ale mají to tam dost ostré ale některé ty jejich polévky s tou jejich zeleninou a různými výhonky a masem a kořením to je fakt bomba.
Ty a kde pracuješ, neberou tam brigádníky, já bych si taky rád pocestoval za cizí prachy


Kachnu, kohouta a rybu sis vždycky zašel vybrat na dvorek a zabili to potom...takže to nehrozí. U oslího masa se to asi mohlo stát, ale to bylo v muslimský restauraci a ti by na psa asi neměli šahat...¨

Jinak sečuánský hovězí mám taky moc rád, hlavně v UK takeaways... ale v číně to bylo naprosto jiný...hlavně sis to všechno uvařil sám v hrnci s vývarem. Co se týče jídla tak fakt mega-luxus. 3x denně těplý poctivý jídlo, ale všechno (i snídaně) pálí jako prase...a to vydržím hodně.

Brácha byl v Číně několikrát a v každý lokalitě vaří jinak. Sečuán je hodně exotickej a sakra pálivej.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist