globalmoto_duben_nolan





Téma: Výroba vína, jak na to
2.10.2018 v 21:24
Děláte doma víno z vinné révy, případně z jiného ovoce?
Za jak dlouho doma začíná kvasit mošt a jaká je optimální teplota pro kvašení?
Pokouším se opět vyrobit pitelné víno, tak bych byl rád za každou radu.
Mám mošt dva dny v cca 23 st. teplé místnosti, dal jsem živnou sůl i kvasinky a stále nekvasí, je to v pořádku?
Demižony jsem před naplněním moštem vysířil, může obsah oxidu síry ovlivnit začátek a dobu kvašení?
Budu rád za relevantní příspěvky

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Výroba vína, jak na to

2.12.2018 v 13:00 | Nahoru | #1
BlackSabbath> Díky, už se lahvuje. Pár lahvinek schovám na archív, něco málo na pití a zbytek se rozdá

(reakce na) Výroba vína, jak na to

29.3.2021 v 09:52 | Nahoru | #2
jarikGSXR> Hodně pěkný :) Vína není nikdy dost

Naposledy editováno 03.04.2021 09:54:31
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist