To jitrnice ne, moc prace. Mame dve 150 kg prasata a jsme na to 4. Udela se polivka, kterou lejem do sprcek od tlacenky a do mrazaku. V zime pulku useknes, dolejes vodou kroupy nebo nudle a polifka jak bic. Pak prejt do sacku, a nach mrazak placnu na plech zeli brambory a drzka se smeje. Tlacenka bejt musi, dle ni hodnotime kvalitu cely zabijacky. Pastiku, skvarky a sadlo samozrejmost. Vybere se maso na uzeni, mesic ve drevenym skopku, pak na akatu a tresni udime. Libovy pro baby a spek pro me. No a klasika odrezky po cca kilech do pytliku na gulas, flakoty a zebra na peceni a fajne na rizky. Mozek, pater a zeleninu z polifky zerem za pochodu....A skvarky kdyz domotam taky ale to uz su vozralej, nevim kdy je prestat zrat a druhe den mi je z toho mastnyho zle. Ale to neva....