2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
gugo píše: premejslim co se stane s uzenym masem kdyz smrzne. Jako treba sunka stoji pak zahovno, kdyz hodin do mrazaku doma udelanyho tailiana tak to obcas ani nepoznam.
uzený maso obsahuje sůl,která při mrznutí uvolňuje vodu ,ta se rozpíná a naruší strukturu masa. navíc je maso konzervovaný už tím uzením,proto se původně udilo.2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
nemako píše: uzený maso obsahuje sůl,která při mrznutí uvolňuje vodu ,ta se rozpíná a naruší strukturu masa. navíc je maso konzervovaný už tím uzením,proto se původně udilo.
prostě uzené do mrazáku může dát jen chachar. A ještě k tomu tvrdit, že to nevadí. Zase další konspirace. Ještě nějakou dobu to potrvá, než bude Ostravsko ostrovem, a chachaři budou mít uzeným našlapané mrazáky. Ale už se na tom pracuje, jsem zvědavej, kdy začnou kopat dokola vodní příkop.