4 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
strecmen píše: Tvor co dá uzené maso do mražáku si nezaslouží ani ten hrnek rýže.
premejslim co se stane s uzenym masem kdyz smrzne. Jako treba sunka stoji pak zahovno, kdyz hodin do mrazaku doma udelanyho tailiana tak to obcas ani nepoznam.
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
gugo píše: premejslim co se stane s uzenym masem kdyz smrzne. Jako treba sunka stoji pak zahovno, kdyz hodin do mrazaku doma udelanyho tailiana tak to obcas ani nepoznam.
,,šunku,, můžeš hodit do mrazáku úplně normálně, když tam hodis sracku co obsahuje velké procento vody tak je nepozivatelna. Rozpadne se.
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Babis ven!!!
gugo píše: premejslim co se stane s uzenym masem kdyz smrzne. Jako treba sunka stoji pak zahovno, kdyz hodin do mrazaku doma udelanyho tailiana tak to obcas ani nepoznam.
uzený maso obsahuje sůl,která při mrznutí uvolňuje vodu ,ta se rozpíná a naruší strukturu masa. navíc je maso konzervovaný už tím uzením,proto se původně udilo.gugo píše: premejslim co se stane s uzenym masem kdyz smrzne. Jako treba sunka stoji pak zahovno, kdyz hodin do mrazaku doma udelanyho tailiana tak to obcas ani nepoznam.
nestane se vůbec nic. To jen chlapci honí machry, jací jsou odborníci. Zajímalo by mě, kolik toho odchovali a kolik vyudili? Takoví odborníci jsou většinou ti, co si jednou za rok koupí v supermarketu 6 kg masa, vyudí u kámoše a pak dělají machry, jací jsou odborníci. Naopak musím říci, že uzené, které nenakládáš do rychlosoli, nemá po přemražení ten šedý odstín. Pokud je dobře zamraženo a dobře rozmraženo, nestane se masu nic.Naposledy editováno 08.04.2018 12:05:03
gugo píše: premejslim co se stane s uzenym masem kdyz smrzne. Jako treba sunka stoji pak zahovno, kdyz hodin do mrazaku doma udelanyho tailiana tak to obcas ani nepoznam.
Nic strašného, sníst to půjde. A pokud má někdo rypák nastavený leda tak na spařenou vojtěžku bude ti tvrdit že je tio stejně dobré jako by jsi to nemrazil.