Gugo : letadlo
Wegas : nadany fyzik
Artepx : neurobiolozka
Anii : mrtvá bezpohlavní princezna z Rumunska
Cucka : pani ucitelka
Ozzy : uchyl vysetrovatel
Sraz komanda proběhl 21.6. u Gugáče, a tímto mu za všechny zúčastněné děkuji, jako hostitel se velmi osvědčil /
Urceno vsem prudickam a prudicum v Seznamce ,aby se mohli seberealizovat a nechali tem chudakum co se chteji seznamit alespon trochu mista.
foto ze srazu
Tem co se chteji seznamit doporucuju zalozit si vlakno nekde jinde a pokud holt neodolaji tak pozor zejmena na tyhle: (seznam bude aktualizovan)
Pozor - máme členem i chlapy (aby se někdo necítil méně nebo více cenný) :
kutilsro (na základě přijetí nabídky), Kubacech..... MedWed a Fish, Veverčák
Čestný host: slewa
Artepx (zadaná a ještě k tomu vdaná)
Cucka
anii
Vovce
hondagirrl
sebkova
fazeraja
z hlavy uz me zadna nenapada.
A aby to tu bylo komplet tak tu postupně přidáme ještě seznam odhalených onanistů: Kopřiva681
*btw nebyl to muj napad, ale ona se stydi
Naposledy editováno 09.08.2018 07:19:46
4 reakcí na tento příspěvek Seznamkove komando
Následně udělám nálev. Do dvoudecové sklenky naliju 1/6 worchester, 2/6 sojovka od vitany a 3/6 whisky. Dám 3-4 lžičky soli, 2 ličky pepře a promýchám, tokud se sůl nerozpustí. Potom do toho naložit maso a nechat den uležet.
Potom se to navěší na špejle či jehly na ražničí jako na fotce a dá sušit do trouby.
U nás jen zapnu horký vzduch a i s teplotou na 0 nám trochu hřeje. Odhadem tam je tak kolem 50°C.
Čas změřený nemám, protože stejně již během sušení někdo chodí pravidelně na degustační kontrolu
E: maso dle chuti, většinou používáme vepřovou kýtu
Naposledy editováno 02.10.2014 15:02:56
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando
Tohle množství nálevu je asi na jaký množství masa?
Čau, Tom
kubacech píše: Maso se dá zmrznout do mražáku. Když je tvrdé tak se nechá povolit a nakrájí na co nejtenčí plátky. Ve výsledku tak kolem 3-5mm. Potom je nechám půl dne úplně povolit a vyliji krev.
Následně udělám nálev. Do dvoudecové sklenky naliju 1/6 worchester, 2/6 sojovka od vitany a 3/6 whisky. Dám 3-4 lžičky soli, 2 ličky pepře a promýchám, tokud se sůl nerozpustí. Potom do toho naložit maso a nechat den uležet.
Potom se to navěší na špejle či jehly na ražničí jako na fotce a dá sušit do trouby.
U nás jen zapnu horký vzduch a i s teplotou na 0 nám trochu hřeje. Odhadem tam je tak kolem 50°C.
Čas změřený nemám, protože stejně již během sušení někdo chodí pravidelně na degustační kontrolu
E: maso dle chuti, většinou používáme vepřovou kýtu
Vida Vepřík je za jiný prachy než Hovězí roštěnec ...jdu koupit po pul kile co se mi bude líbit Děkuji můj milý, mladý příteli.
kubacech píše: Maso se dá zmrznout do mražáku. Když je tvrdé tak se nechá povolit a nakrájí na co nejtenčí plátky. Ve výsledku tak kolem 3-5mm. Potom je nechám půl dne úplně povolit a vyliji krev.
Následně udělám nálev. Do dvoudecové sklenky naliju 1/6 worchester, 2/6 sojovka od vitany a 3/6 whisky. Dám 3-4 lžičky soli, 2 ličky pepře a promýchám, tokud se sůl nerozpustí. Potom do toho naložit maso a nechat den uležet.
Potom se to navěší na špejle či jehly na ražničí jako na fotce a dá sušit do trouby.
U nás jen zapnu horký vzduch a i s teplotou na 0 nám trochu hřeje. Odhadem tam je tak kolem 50°C.
Čas změřený nemám, protože stejně již během sušení někdo chodí pravidelně na degustační kontrolu
E: maso dle chuti, většinou používáme vepřovou kýtu
dík..takže má :-/
Naposledy editováno 06.01.2015 15:44:32