Téma: Seznamkove komando
 
1.7.2014 v 11:44
stručná charakteristika postav:
Gugo : letadlo
Wegas : nadany fyzik
Artepx : neurobiolozka
Anii : mrtvá bezpohlavní princezna z Rumunska
Cucka : pani ucitelka
Ozzy : uchyl vysetrovatel

Sraz komanda proběhl 21.6. u Gugáče, a tímto mu za všechny zúčastněné děkuji, jako hostitel se velmi osvědčil /



Urceno vsem prudickam a prudicum v Seznamce ,aby se mohli seberealizovat a nechali tem chudakum co se chteji seznamit alespon trochu mista.

foto ze srazu






Tem co se chteji seznamit doporucuju zalozit si vlakno nekde jinde a pokud holt neodolaji tak pozor zejmena na tyhle: (seznam bude aktualizovan)

Pozor - máme členem i chlapy (aby se někdo necítil méně nebo více cenný) :
kutilsro (na základě přijetí nabídky), Kubacech..... MedWed a Fish, Veverčák
Čestný host: slewa

Artepx (zadaná a ještě k tomu vdaná)
Cucka
anii
Vovce
hondagirrl
sebkova
fazeraja

z hlavy uz me zadna nenapada.

A aby to tu bylo komplet tak tu postupně přidáme ještě seznam odhalených onanistů: Kopřiva681

*btw nebyl to muj napad, ale ona se stydi

Naposledy editováno 09.08.2018 07:19:46

4 reakcí na tento příspěvek Seznamkove komando

2.10.2014 v 15:01 | Nahoru | #1
Maso se dá zmrznout do mražáku. Když je tvrdé tak se nechá povolit a nakrájí na co nejtenčí plátky. Ve výsledku tak kolem 3-5mm. Potom je nechám půl dne úplně povolit a vyliji krev.

Následně udělám nálev. Do dvoudecové sklenky naliju 1/6 worchester, 2/6 sojovka od vitany a 3/6 whisky. Dám 3-4 lžičky soli, 2 ličky pepře a promýchám, tokud se sůl nerozpustí. Potom do toho naložit maso a nechat den uležet.

Potom se to navěší na špejle či jehly na ražničí jako na fotce a dá sušit do trouby.
U nás jen zapnu horký vzduch a i s teplotou na 0 nám trochu hřeje. Odhadem tam je tak kolem 50°C.
Čas změřený nemám, protože stejně již během sušení někdo chodí pravidelně na degustační kontrolu

E: maso dle chuti, většinou používáme vepřovou kýtu

Naposledy editováno 02.10.2014 15:02:56

(reakce na) Seznamkove komando

2.10.2014 v 15:04 | Nahoru | #2

kubacech píše:



super, diky.. budou se poradat degustacni festivaly?

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Seznamkove komando

2.10.2014 v 15:05 | Nahoru | #3
kubacech> Díky, asi vím co budu o víkendu zkoušet
Tohle množství nálevu je asi na jaký množství masa?
Čau, Tom

(reakce na) Seznamkove komando

2.10.2014 v 15:06 | Nahoru | #4

kubacech píše: Maso se dá zmrznout do mražáku. Když je tvrdé tak se nechá povolit a nakrájí na co nejtenčí plátky. Ve výsledku tak kolem 3-5mm. Potom je nechám půl dne úplně povolit a vyliji krev.

Následně udělám nálev. Do dvoudecové sklenky naliju 1/6 worchester, 2/6 sojovka od vitany a 3/6 whisky. Dám 3-4 lžičky soli, 2 ličky pepře a promýchám, tokud se sůl nerozpustí. Potom do toho naložit maso a nechat den uležet.

Potom se to navěší na špejle či jehly na ražničí jako na fotce a dá sušit do trouby.
U nás jen zapnu horký vzduch a i s teplotou na 0 nám trochu hřeje. Odhadem tam je tak kolem 50°C.
Čas změřený nemám, protože stejně již během sušení někdo chodí pravidelně na degustační kontrolu

E: maso dle chuti, většinou používáme vepřovou kýtu



Vida Vepřík je za jiný prachy než Hovězí roštěnec ...jdu koupit po pul kile co se mi bude líbit Děkuji můj milý, mladý příteli.

(reakce na) Seznamkove komando

6.1.2015 v 15:44 | Nahoru | #5

kubacech píše: Maso se dá zmrznout do mražáku. Když je tvrdé tak se nechá povolit a nakrájí na co nejtenčí plátky. Ve výsledku tak kolem 3-5mm. Potom je nechám půl dne úplně povolit a vyliji krev.

Následně udělám nálev. Do dvoudecové sklenky naliju 1/6 worchester, 2/6 sojovka od vitany a 3/6 whisky. Dám 3-4 lžičky soli, 2 ličky pepře a promýchám, tokud se sůl nerozpustí. Potom do toho naložit maso a nechat den uležet.

Potom se to navěší na špejle či jehly na ražničí jako na fotce a dá sušit do trouby.
U nás jen zapnu horký vzduch a i s teplotou na 0 nám trochu hřeje. Odhadem tam je tak kolem 50°C.
Čas změřený nemám, protože stejně již během sušení někdo chodí pravidelně na degustační kontrolu

E: maso dle chuti, většinou používáme vepřovou kýtu


dík..takže má :-/

Naposledy editováno 06.01.2015 15:44:32
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist