Ano jsem prožranej a jen tak něco neskousnu, ale dost mě vadí, když se mě někdo snaží přesvědčit že syntetická náhražka sýra je opravdu sýr a když mě v penziónu s cenovou relací 1500 á noc dají k snídani rozpuštěný tang a náhražku másla.
Pravda potom člověka potěší, když dorazí do restaurace, kde jsou příjemní a jěště se to dá jíst.
Nejvíce křiklavé případy s obou stran spektra jsem se rozhodl postupně uveřejnit, protože si myslím, že slušné podniky je třeba pochválit a udělat jim reklamu a vice versa.
Známkování jako ve škole. Klidně se přidejte.
3 reakcí na tento příspěvek Guguv Gastronomicky Guide
i když chápu že se to dá přehlídnout,člověk čte automaticky správný výraz.
borekXJ píše: kadajc> charlie.vtx1800 se ani tak nediví těm řízkům ale spíš ho zarazilo to gordon blue správně je to gordon bleu,ale to by kuchař měl vědět.
i když chápu že se to dá přehlídnout,člověk čte automaticky správný výraz.
treba uz jim zplesnivel, tak je modrej
borekXJ píše: kadajc> charlie.vtx1800 se ani tak nediví těm řízkům ale spíš ho zarazilo to gordon blue správně je to gordon bleu,ale to by kuchař měl vědět.
i když chápu že se to dá přehlídnout,člověk čte automaticky správný výraz.
No ono je to správně Cordon Bleu!
Ale co se týče hotovek - nebývá to taková tragédie jako mnohdy minutky. Hospod kde si pochutnám na minutce je fakt málo.