1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pěstovaní trinidad scorpion moruga
sharkis píše: Dr.Houba> Měl bych na Tebe dotaz Nevím jestli jsem to v minulosti zaznamenal správně, ale mám dojem, že jste se tady kdysi bavili o odrůdě Black Pearl - že je to snad prý (narozdíl od ostatních paprik Capsaicum) trvalka? Teď mám 3 sazenice, tak přemejšlím jak s nima naložím Díkec
se mnou ne, nicméně, co se týče letnička vs trvalka, záleží primárně na druhu, ze kterého klutivar odvozen, tohle je c. annum, co vím, tak déle vydrží c. chinense ale obecně platí, že když necháš celou rostlinu pořád v teple, tak i ty "letničky" vydrží více let
1 reakcí na tento příspěvek pěstovaní trinidad scorpion moruga
2 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pěstovaní trinidad scorpion moruga
Já vedu totální válku s mšicema, začínám si připadat jako malý chemik, výluhy, slunéčka, sbírání...nic...nakonec jsem na ně hodil i léta zakázaný Pirimor a i ten jich zabil jen asi půlku...bestie odolný
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pěstovaní trinidad scorpion moruga
Naposledy editováno 28.06.2016 13:18:40
Koštěbuch píše: Čikus tohle spapá všechno.
pokud pěstuješ ve skeníku tak bych akorát ze dvakrát smáčel vodou potom... a v poho...
KILLERS
pokud chceš jet bio a jedeš skleník tak na ně pusť bojovníky
Naposledy editováno 28.06.2016 10:25:34
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pěstovaní trinidad scorpion moruga
nemako píše: Dr.Houba> mě paní zahradnice poradila calypso al a mšice si zabalily batůžky a emigrovaly do asie
No a jsou u Houby.....ty ses hajzl ale!
1 reakcí na tento příspěvek pěstovaní trinidad scorpion moruga
Naposledy editováno 28.07.2016 08:43:31
Naposledy editováno 10.08.2016 21:06:34
1 reakcí na tento příspěvek pěstovaní trinidad scorpion moruga
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pěstovaní trinidad scorpion moruga
1 reakcí na tento příspěvek pěstovaní trinidad scorpion moruga
jinak krátké video tu, stojí za to
přikládám foto polívky, který se příště obloukem vyhnu, co je moc, to je příliš, myslím že i pro otrlé je toto "velké sousto"
Kazimír píše: Koštěbuch> Protože je potom mixuju na jemný prášek a ty semena v tom prostě nechci. Nejvíc pálivá část papričky jsou mimochodem žebra uvnitř plodu. Já myslím, že pokud znáš Scorpiony a nebo Carolinu, tak víš, že se určitě o pálivost nepřipravuju protože ta je tak silná, že pochybuju, že bys jí celou i bez semínek, snědl na posezení
Minulej rok jsme na posezení jedli Jolokie a koštovali 5M kapsaicin... obojí zajímavý představení letos se chystáme právě na ty škorpíkyJinak kdo jste byl na letošním ročníku Plechové Huby a ochutnal jste třeba jídlo z kola 8, tak to pálilo daleko víc, než ta polévka
1 reakcí na tento příspěvek pěstovaní trinidad scorpion moruga
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pěstovaní trinidad scorpion moruga
a ta co jsi ty jedl se jmenovala ENTER THE HELL a byla za 75 Kč, já měl DANGEROUS a stála 115 Kč. ono v tom asi nebude asi velkej rozdíl, a nebo jí za těch 7 let ještě vytunili a vylepšili
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) pěstovaní trinidad scorpion moruga
Je to jedno z mála jídel, po kterém to potom pálí, díky řídké omáčce, i vepředu
Naposledy editováno 12.08.2016 16:13:18
Kazimír píše: mára929r> Jasný, během těch 7 let se to určitě nějak vylepšilo :) tenkrát byla fakt chuťově hnusná, ale možná to bylo po tom tahu Jiná varianta, ale pálivostí podobná je v restauraci Curry House na Palmovce - jídlo se jmenuje Phall a je to asi ve třech variantách mas, včetně vegetariánské verze ale to určitě budeš znát, pokud vyhledáváš tyhle jídla. To je taky taková pálivá maturita Každý, kdo o sobě tvrdí, že má rád pálivé, by tohle jídlo, v této restauraci, měl ochutnat
Je to jedno z mála jídel, po kterém to potom pálí, díky řídké omáčce, i vepředu
nikdy jsem pálivý jídla nejedl, ale poslední dobou tomu přicházim na chuť, tak se tam asi mrknu až budu mít cestu kolem a zkusim to. jinak chci pokořit i tu dangerous polívku v yam yamu, ale ještě na to trochu potrénuju