Díky moc všem, kdyby měl někdo i foto bylo by to ideální.
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Pečená žebra
mára929r píše: mám mrazák plnej žeber (z kance) a nevim co s nima. asi bude lepší je trochu povařit před tim než je dám do trouby, né? páč zvěřina je kapku tužší maso, ale zase kvalitní a lahodný
a nebo to zkusim nějak naložit a na gril, jen to budu dělat asi dlouho
nevím jak z kance, ale já měla žebra z srny a ty byly echt masný, když se upekly v torubě se zelím a naloženy do marinády z grilovacího a olivového oleje vyloženě po schladnutí bylo cítiti ten,,jelení,,loj
1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Pečená žebra
sislon píše: nevím jak z kance, ale já měla žebra z srny a ty byly echt masný, když se upekly v torubě se zelím a naloženy do marinády z grilovacího a olivového oleje vyloženě po schladnutí bylo cítiti ten,,jelení,,loj
Ze srny jelení loj asi nějakej mutant, neee
Zvěřina a skopový je poživatelný jen horký, to si zapamatuj. Naprosto základní poučka, studený se to fakt nedá.