Téma: Pečená žebra
 
1.7.2013 v 22:26
Kolegové, vím že je zde mezi námi spoustu labužníků, proto se na všechny obracím se dotazem na osvědčený recept na pečené žebra(v troubě), případně nějakou omáčku k tomu.
Díky moc všem, kdyby měl někdo i foto bylo by to ideální.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Pečená žebra

3.7.2013 v 23:02 | Nahoru | #1

mára929r píše: mám mrazák plnej žeber (z kance) a nevim co s nima. asi bude lepší je trochu povařit před tim než je dám do trouby, né? páč zvěřina je kapku tužší maso, ale zase kvalitní a lahodný
a nebo to zkusim nějak naložit a na gril, jen to budu dělat asi dlouho


nevím jak z kance, ale já měla žebra z srny a ty byly echt masný, když se upekly v torubě se zelím a naloženy do marinády z grilovacího a olivového oleje vyloženě po schladnutí bylo cítiti ten,,jelení,,loj

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Pečená žebra

4.7.2013 v 00:01 | Nahoru | #2

sislon píše: nevím jak z kance, ale já měla žebra z srny a ty byly echt masný, když se upekly v torubě se zelím a naloženy do marinády z grilovacího a olivového oleje vyloženě po schladnutí bylo cítiti ten,,jelení,,loj



Ze srny jelení loj asi nějakej mutant, neee
Zvěřina a skopový je poživatelný jen horký, to si zapamatuj. Naprosto základní poučka, studený se to fakt nedá.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist